Ovutesztelők! Szerintetek lesz ebből ovu?
Figyelt kérdés
Ciklus 10. napján kezdtem tesztelni.A felső teszt az első és utána sorban a mai napig.
2014. jan. 19. 21:21
12/26 anonim válasza:
ha clostyl-t szedsz az megsegítheti hamarabb. Hány naposak a ciklusaid ? 25-26 naposnál simán lehet a 10. napon :)
13/26 A kérdező kommentje:
Nagyon változó hogy hány napos.
Előző 2 clostis hónap 30 majd 36 naposak voltak.
2014. jan. 19. 21:49
14/26 anonim válasza:
hát 30-36 nál később kell lennie mint 10cn..kb 16-17. napon...és már neked ez nem az első clostys hónapod ezek szerint....
15/26 A kérdező kommentje:
Nem.Most ez már megint a 3. :/
Próba képpen vettem az ovu tesztet hátha így egyszerűbb lesz belőni az ovu idejét (mert uh-ra nem tudtam elmenni).
De úgy tűnik tévedtem...
Nagyon köszönöm a válaszaidat :)
2014. jan. 19. 21:58
16/26 anonim válasza:
nincs mit....bár őszinte leszek...pont írni akartam a dokit.....mert clostyval mindig visszahívnak.....jó lett volna ha tudtál volna menni...főleg ha már szeded....jó pihenést neked ! :)
17/26 A kérdező kommentje:
Először úgy volt pénteken megyek csak mégsem tudtam...
Előző hónapokban voltam nem is 1x.
(régi dokim nem hívott uh-ra amikor szedtem)
2014. jan. 19. 22:05
18/26 A kérdező kommentje:
Neked is jó pihenést! :)
2014. jan. 19. 22:06
19/26 anonim válasza:
Nem korai az a 10. napi ovu :)
a kisfiam a ciklus 8. napján fogant... ;)
2 hós baba anyukája :)
20/26 anonim válasza:
Kinek milyen ovulációs teszt jött be??
Én tegnap vettem PG/53-at, mi a véleményetek róla?? Nyalni kell , s kirajzolódik a pálmafa, ha termékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!