Szerintetek van remény? Két héttel együttlét után mellfeszülés, nagyon enyhe alhasi görcsök időszakosan,1 napig pár csepp világos barna folyás
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 18:58
11/14 A kérdező kommentje:
Ne papolj! Senki nem kiváncsi rá:) igen lehet h az lesz nem tudom.. inkább nem gondolok rá addig már annyit csalódtam :(
2014. jan. 20. 15:04
12/14 anonim válasza:
De aztán a hét közepén ne rakd fel ide a halál negatív tesztedet hogy:
"jaj ugye láttok rajta 2. csíkot? Csak hétvégén kéne megjönni és minden áldott nap 2szer tesztelek, hátha erősödik a semmi..."
13/14 A kérdező kommentje:
Ha felteszem írj oda mindenképp! :)))
2014. jan. 20. 15:36
14/14 A kérdező kommentje:
Azon felül ne te mondd már meg h mit rakhatod fel ide oke? És megköszönném ha lekadnál rólam végre!! Nem tudom kivagy te te vagy egy férfi akinek nincs jobb dolga mint itt szórakozni és rosszindulatú kommenteket írni vagy pedig egy meddő nő aki irigykedik itt a többiekre.
2014. jan. 20. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!