Sűrűbb együttlét?
Figyelt kérdés
a sperma meddig életképes? Attol összejöhet a baba ha csak 3-4 naponta tudunk együtt lenni?2014. jan. 17. 21:51
1/8 anonim válasza:
Vannak, akik életükben csak 1x voltak együtt, és összejött, szóval...
2/8 A kérdező kommentje:
igen tudom csak már annyira szeretnénk babát és nem nagyon akar jönni :/ nemtudjuk mikorra tegyük az együttlétet, hogy sikerüjlön...
2014. jan. 17. 22:06
3/8 FKKTorp válasza:
Azt mondják hogy a két naponta a legoptimálisabb. De van hogy a sperma akár 5napig is vár ha megfelelő a környezet.
4/8 anonim válasza:
Túl sűrűn sem jó, de én javasolnék egy ovulációs tesztet amennyiben a ciklusod rendben van, talán az segítségetekre lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, fogok venni mindenképpen. Köszönöm a segítséget :)
2014. jan. 18. 11:23
7/8 anonim válasza:
Annak, hogy nem jön össze a baba elég sok oka lehet, az egész apró dolgoktól a nagyokig. Pl sok nőnek hátul fekszik a méhe, így egy pozicióváltás, vagy párna a popsi alá meg is oldja a problémát. A 3-4 nappal szerintem semmi gond. A "rég óta" is relatív, 1-2 év átlagosnak számít. Még1 jó tanács: ne törekedj az orgazmusra, kilökheted vele a versenyzőket! Ja, és szex után pár perc gyertyaállás is segíthet. Kitartás! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hátrahajló méhem van mondta a doki is.. olyan nagyon rég óta nem próbálkozunk, még nem is vagyok kétségbe esve..gyertyát azt szoktam csinálni :D nagyon köszönöm nektek a segítséget.
2014. jan. 18. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!