Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba miatt a szúrkálás...

Lehet baba miatt a szúrkálás és a feszülő alhas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

a ciklusaim 25-27 naposak! Szóval mától várható a mensim! Pár napja szúrkálást érzek alhas tájékon,és nagyon feszül az alhasam,hogy a méhem-e,nem tudom,mert nem tudom az milyen,van-e különbség ... Melleim csak pár napja fájnak,de ez mindig szokott lenni! A feszülést nem tudom hova tenni,meg ezeket a szúrásokat keresztbe,meg oldalt! A reggeli kv-nak olyan íze volt,mintha egy kanál sima őrőlt kv-t rágtam volna,pedig amúgy imádom a kv ízét,bár tejjel iszom! És sokkal keserűbb is volt! Este pörköltet főztem,reggel amint kinyitottam a szemem,megfordultam,és éreztem a pörkölt szagot! Ez jelenthet valamit? Tudom,hogy vagy igen vagy nem,de kiváncsi vagyok szerintetek? Vettem egy 25-ös tesztet,de azt csak akkor csinálom meg,ha hétfő lesz!

Az lemaradt,hogy görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni! Na ez bizonytalanít el a legjobban,mert ezek szerint nincs baba! :(

2014. jan. 18. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok, pedig van már két gyerekem. Nekem még szopizik a másfél évesem, és 24-25 naposra csökkent a napok száma az elmúlt fél évben 28-ról. Fura volt, hogy nem jött meg hamarabb, és 28 napra sem. Az volt hétfőn. Azóta volt hasszurka, feszülés, ami akkor volt, amikor babás voltam. De 25-ös tesztek (x-epil, medi lab) negatívak még ma reggel is. Fura. Vagy nagyon a vége felé fogant és azért negatív még a 25-ös, vagy passz. Ha kibírod hétfőig, akkor javaslom, hogy várj vele addig, mert a 25-ös később mutatja ki.
2014. jan. 18. 08:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Bealudtam a munkahelyemen! Mikor felkeltem semmi bajom nem volt,rá pár percre elkapott a futás,és nem is a gyomrom! És éhes vagyok nagyon! És még mindig nagyon szúrkál,de olyan éles,de mégis tompa szúrásokat érzek! Nem tudom mi lehet,de hétfőig várok az biztos! Nem hiszem,hogy sikerült a baba,valahogy ez a megérzésem! :( De valahogy mégis reménykedem! :) Még nincs gyerekem,2 éve szeretnénk! Most először vannak olyan tüneteim,ami nem a megszokott!
2014. jan. 18. 11:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval nem is volt jó a gyomrom! Ezt akartam írni! :)
2014. jan. 18. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvasod e még..lett baba?:)
2018. jan. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!