11/18 anonim válasza:
Minden fél le képen tesztelj másikat én két csíkot látok gratula és jó egészséget kívánok nektek.:)
14/18 Goldie76 válasza:
Gratulálok ez bizony pozitív!!
15/18 Goldie76 válasza:
csináltál másik tesztet esetleg? MI van veled? Izgulok, és drukkolok neked!
16/18 A kérdező kommentje:
Kedves Goldie76, köszönöm hogy izgulsz értem, hát még én hogy izgulok meg aggódok. Azóta csináltam tesztet, kicsit erősebb lett (ugyanolyan fajtával), 22.-én egy másik fajtával is az totál negatív lett. Ma ismét a régebbivel, az szintén halvány csíkos, de nem erősebb az utolsónál... Tegnap óta viszont pecsételgetek. Tényleg nem tudom már hogy mi van... :( 30.-án megyek dokihoz.
2014. jan. 24. 23:59
17/18 Goldie76 válasza:
Előfordul a pecsételés. Ne aggódj. Minden rendben lesz! Tuti baba van a dologban. Gratulálok. Mi már 2 éve hiába várjuk a csodát. Én febr.4-én megyek meddőségi klinikára. Szóval vigyázz magadra és jó babásodást! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Hát tényleg remélem hogy van ott valaki. Olyan rossz érzés hogy néha belegondolok, hogy lehet hogy csak én beszélem be magamnak és nincs is ott senki. Aztán meg látom a pozitív hozzászólásokat, és minden nap órákat tudom böngészni az ilyen fórumokat hogy kinek mi a tapsztalata és hogy végül van ami jól végződött és erőre kapok. Olvastam egy olyat, akinek egyáltalán nem erősödött a csíkja, és ő is meg volt ilyedve. Elment dokihoz és ott 2 petezsákot láttak (ami már eleve dupla hcg szinttel megy :)) és azt mondta neki a doki hogy minden terhesség más és mindenkinek a szervezete máshogy reagál... Bocsánat hogy hosszúra nyúlt csak jó kiírni magamból és reménykedni. Neked meg drukkolok, és kívánom hogy Nálatok is minél előbb legyen egy pocaklakó! :)
2014. jan. 27. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!