Spontán vetélés után nektek mikor jött meg? Másnak is megjött 3,5 hét után?
Szia! 3 vagyok!
En meddosegi kezelesen voltam hogy lehessen baba! Van egy 4 eves Fiam.
A masodik terhessegem majusban szakitottak meg ekkor 15 hetes voltam, aztan ra 10 napra ujra mutet.. Augusztusban mar probalkoztunk sikerult is, de nem jott szivhangja... Szeptember 25.en mutottek es most mikor feladtuk es nem akartuk spontan jott...
8 hetes vagyok :) november 17.en jott meg utoljara!
Dokit meg meg kene kerdezni, hogy a csaszaromra ez a 3 mutet esa mostani terhesseg nem jelent-e nagy bajt...
En ugy ereztem mihamarabb jonnie kell, hogy ne emesztgessem magam a babank miatt...
Megkèrdezhetem h mièrt kellett megszakítani a 15 hetes terhessèged? Egy nőnek nincs is ennél borzasztóbb...
Remélem h minden rendben lesz a babáddal most ès az orvos véleményét is feltétlen kérd ki a korábbi műtéteid miatt. Drukkolok nektek! Neked annyiból jobb-ha fogalmazhatok így- hogy már van egy tündéri gyerőcöd :)
Mi első babára várunk...mi már most menszi után újból elkezdünk próbálkozni:) remélem hamar sikerül :)
Elkovettem azt a hibat amit mindenki megtenne...
Kuzdottem erte, holott folyamatosan veteltem volna...
Szedtem a gYogyszereket, hogy megmaradjon aztan lett volna egy fejlodesi rendellenessegekkel szuletett gyerekem....
Nem fejlodott nyaka, a feje a torzsebol nott ki... Nem valoszinu hogy nyelni lelegezni tudott volna... Azt mondtak a korhazbol biztosan nem vihetem haza sose, ha tul is eli a terhesseget esa szuleteset...
Drukkolok ertetek nagyon! Sikeruljon mihamarabb Nektek is! Es koszonom a biztatasodat! Nagyon jol esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!