Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?...

Ugye nem vagyok terhes? Kérlek véleményezzetek!

Figyelt kérdés

Szóval ősszel elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. A doki két hét-egy hónapot mondott, mire hatni fog a gyógyszer, de nem tudtunk egy hónapot várni, mert barátom csak kéthavonta jön haza, és így nem olyan könnyű, de a két hét már eltelt.

Motoszkált a fejemben a gondolat, hogy mi van akkor, ha terhes vagyok, ezért csináltam két tesztet, az egyiket két héttel a lehetséges megtermékenyülés után, a másikat pedig néggyel. Mindkettő negatív volt, a menstruációm is megjött a hétnapos szünetekben, ugyan kevesebb volt meg nem is görcsöltem, szóval ez jó jel, de ennek ellenére nő a mellem, fáradékony vagyok és társai. Szóval, van esély, hogy mégis terhes vagyok? Dokinál nem voltam, mert a vizsgaidőszakban semmire nincs időm, meg nagyon pénzem se..

Remélem, hogy itt megnyugtatóbb válaszokat kapok, köszönöm!

2014. jan. 15. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Így már értem.Szóval gyulladt arcra,pattanásokra,aknéra kaptad,akkor azt nem lehet sokáig szedni.Ezt nem mondta a doki? Azoknak általában a mellékhatása a fogamzásgátlás és nem az elsődleges funkciója. pl. cypromix Kért labort mielőtt felírta vagy a hasára ütött és úgy adta?
2014. jan. 16. 13:51
 12/13 A kérdező kommentje:

elsődleges a fogamzásgátlás volt, de úgy szerettem volna, hogy a pattanásokra is megoldás legyen, végül belarát adott

nem kért vérvizsgálatot, csak a családi betegségekről pl trombózisról meg ezekről érdeklődött

2014. jan. 17. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondoltam,hogy nem vizsgált meg :(
2014. jan. 17. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!