Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Egy hete késik a menstruációm. Voltam nőgyógyásznál, nem látott terhességet az ultrahangon, csak egy Graaf-tüszőt.

Ennek ellenére megkérdezte, hogy csináltam-e terhességi tesztet, és ő is elküldött a laborba, HCG- tesztre.

Lehetséges hogy terhes vagyok??

2014. jan. 14. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
védekeztetek? Hány naposak a ciklusaid? Kézzel nem vizsgált meg?
2014. jan. 14. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk, nem vizsgált meg kézzel.
2014. jan. 14. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
hány naposak a ciklusaid? ez fontos, lehet hogy a terhességed még fiatalabb mint gondolnánk és akkor pláne nem láthatott semmit.
2014. jan. 15. 07:34
 4/6 A kérdező kommentje:
31 naposak a ciklusaim
2014. jan. 15. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
értem, először is csinálj egy tesztet, ha negatív, nem vagy terhes, ha már időközben voltál HCG teszten, akkor az is igazolni fogja az eredményt (a teszt HCG szint alapján mutat eredményt).
2014. jan. 15. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én 5 hetesen mentem el dokihoz és még nem látott mást csak a petezsákot. Nekem akkor 14 napja késett már. Azt mondta menjek vissza két hét múlva, na ez jövőhét hétfőn lesz aktuális és nagyon izgulok.

lehet hogy terhes vagy, de a menstruációd, bármi más miatt is késhet. Stressz, idegeskedés akármi

2014. jan. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!