11/18 A kérdező kommentje:
Koszike. Elolvastam. Azota mi a helyzet? Az en tesztem annyival masabb, hogy 5 perc utan eros kek szinu a keresztbe csik. De holnap ujra tesztelek. Koszonom a szurkolast!!
2014. jan. 15. 11:38
12/18 anonim válasza:
Most is látszik a kereszt egyértelműen, és a vastagsága is ugyanolyan. Még nem jött meg, és a melleim iszonyatosan fájnak. Mivel a mai digitális tesztem negatív lett, elvileg nem vagyok terhes, de nem úgy érzem, mert szerintem baba van vagy lehet már csak volt... Már kétszer voltam terhes, igaz a másodikból nem született baba. Hát nem tudom már mit gondoljak, várok még a csodára!
13/18 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked. Nekem mar a hocipom tele a tesztekkel. Gondoltam egy dragabbal egyertelmubb. En is elvesztettem tavaly majusban a picim. Amig nem jon meg van remeny :) (bocsi az ekezetek miatt telorol vagyok). Lehet kesobb volt peteeresed es azert nem mutatja. Erdekes , mert most valamiert en is ugy erzem baba van. Szeptember ota probalkozunk ujra es eddig nem ereztem. De lehet csak bekepzelem. Azert irj, hogy mi lett!
2014. jan. 15. 11:59
16/18 anonim válasza:
Egyértelműen vékony a függőleges csìk, ennél a tesztnél ez negatívot jelent. Próbàld màsik fajta teszttel! Drukkolok hogy pozitív legyen majd!
17/18 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!! Drukkolok h béby legyen!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolàst! :)
2014. jan. 15. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!