Ki nem várja mostanában, esetleg késik is?
Jaj Bia úgy sajnálom :( nekem a derekam nagyon fáj ma, a melleim fájnak meg nagyon nagyon fáradt vagyok. Mensi sehol :) ja tegnap nagyon de nagyon hülyén viselkedtem. Olyan dolog miatt kezdtem el veszekedni a párommal aminek semmi értelme nem volt (de közben röhögtem de ordítottam vele) :D vicces volt mert én nem éreztem magam idegesek, tok higgadt voltam, pedig ha ideges vagyok akkor nagyon ideges vagyok :D hetvegen meg sírós kedvemben voltam...hat ezek a hormonok :D
Dóri
Sziasztok! Csilla vagyok a 3. babás. Egyébként én is sírós lettem, szinte bármin elsírom magamat.
Egyébként csak pénteken megyek dokihoz. De muszály volt elárulnom a munkahelyen, holnap el kell menjek táppénzre mert olyan helyen dolgozom, ami veszélyes lehet a babára. A családba is el kellett mondanom, mert anyósommal közös a munkáltatónk, pedig még nem akartam elárulni szeretném tudni, hogy minden rendben van a babával és utána. Ugyhogy most nagyon izgulok, hogy mi lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!