Nem sok ennyi vitamin egyszerre?
Figyelt kérdés
Minden nap 1000 mg C-vitamin, 3 mg folsav, 400 mg E vitamint plusz B vitamin?2009. dec. 1. 13:54
1/7 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok mivel minden vitaminnak más funkciója van a szervezetedben.
2/7 anonim válasza:
ez egy vitaminkészítmény?
szerintem nem...legalábbis nem tűnik soknak.Mondjuk én a Lenkei alapot szedem, sokak szerint az is túlzás.
3/7 anonim válasza:
Nem sok, hisz a szervezeted csak annyit használ fel amennyire szügsége van.A többi a pisivel távozik.
4/7 anonim válasza:
általában a készítményeken rajta van, hogy egy darab tabletta mennyit tartalmaz és az egy napra mennyi %-a egy normális felnőtt ember számára.
a dobozon rajta kell lenni!
5/7 anonim válasza:
A 3 mg folsav négy napi adag! Ennyit az igen ritka sarlósejtes vérszegénységben szenvedőknek írnak fel...
6/7 A kérdező kommentje:
A folsavat és a B-vitamint az orvos mondta hogy szedjem, mert rossz lett a vérképem.
A C és az E vitamint magamtól szedem.
2009. dec. 2. 07:31
7/7 anonim válasza:
utolsó válaszoló nagyon helyesen írta, a folsav rengeteg,és azzal vigyázni is kell, nem szabad túl sokat szedni. De ha orvos írta, biztos mondta, hogy mennyit kell szedned belőle.Egyébként 0,8 mg-ot kell naponta, b12 és b6 vitaminokkal együtt, mert csak úgy fejti ki a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!