Lesz valami baja a babámnak ha már többször elfelejtettem beadni neki a D vitamin cseppet? Egyszerre lehet több cseppet beadni neki?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szokj rá valami napi rutinra. Én pl mindig fürdés után adom neki, így nem marad el, mert része a tennivalóknak.
1-1 cseppet pótolhatsz , hogy egyik nap 2 cseppet adsz neki, de egy heti adagot ne adj be neki vasárnap!
Ha másképp nem megy, tedd a telefonodba elmkékeztetőbe!!
2/6 A kérdező kommentje:
Én is fürdetéskor szoktam neki beadni, de amikor már nyűgösködik vagy a nagyobbik nyűgösködik előfordul, hogy kimarad.
2009. aug. 25. 14:14
3/6 anonim válasza:
Én nem vettem nagyon komolyan a dolgot.
A babám egyik oldalra elfeküdte a fejét (deformálódott), mert felpuhult a csontja.
Persze vissza fog alakulni, nem marad így, de bánom, hogy feledékeny voltam...
Úgyhogy tényleg legyen a napi fürdetéses rutin része...
4/6 anonim válasza:
én is volt, hogy az elején kb 2-3 hétig nem jutott eszembe beadni neki, sajnos a szülés után is szita maradt az agyam...én is aggódom hogy nem lehet-e komolyabb baja tőle...azóta én is a fürdetés részévé teszem, ott van a pelenkázón szem előtt, így amíg készítem elő fürdésre a babót, addig biztos a szemembe akad az a kis nyavalyás üvegcse :)
5/6 anonim válasza:
Tedd a kajcsiba ha tápszert vagy teát adsz.legyen mellette a csepp:)
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem a babamagazinban volt benne, hogy 1 csepp D-vitamin több mint egy napi szükségletet fedez, így csak anyatejes babáknál elég, ha 5-6 alkalommal adnak egy héten, ha tápszeres, akkor kevesebb is elég. Így ha kimarad néha egy-egy csepp nem baj, az rosszabb, ha többet adsz be neki egyszerre. Csatlakozom az előzőekhez, tedd a napi rutin részévé, így nem fog kimaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!