Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoospermiások? Van akivel...

Azoospermiások? Van akivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Férjemnek azoospermiát diagnosztizáltak 2 éve.Közölték,h csak donorral lehet babánk.Aztán csináltattunk biosziát ott találtak spermiumokat.Bioptátummal lombikoztunk,ott is a donorral jöttek.Majd ujra biopszia lett jó eredménnyel,használható spermiumokkal.Most lesz a 4.lombikunk.Gondoltuk csináltatunk méggegy spermavizsgálatot ugy h szedjük a fer14-et.És csoda történt a helyzetünkhöz képest.

Nagy meglepödésünkre azoospermiábol átmentünk oligozoospermiába.Volt nagy csodálkozás.

Spermium koncentrácaó: 0,5 M/ml

Spermiumszám: 2,7 M

Gyors progressziv: 10%

lassu: 10%

normál alak: 70%

2014. jan. 12. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

De jó nektek :))))

Mi volt az oka az azoospermiának?

2014. jan. 12. 11:40
 2/11 A kérdező kommentje:
gyerekkorban nem jött le az egyik here az roncs is használhatatlan.A másik ami jo lett volna ott lágyéksérv műtét volt.nektek is ez van és mitől?
2014. jan. 12. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia, igen nálunk is azoospermia van, ismeretlen eredetű, vlsz. fejlődési rendellenesség... Biopsziából van fagyasztva 13 adag, használható spermiumokkal. Mi még az elején járunk, most kezdődik az én kivizsgálásom a lombikhoz.

A Fer14-ről már sok jót olvastam, de hogy azoospermián is segített volna, hát ez tényleg a csoda kategória :)) Férjed andrológusa mit szólt hozzá? :)

2014. jan. 12. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Hova jártok?

Hát nem andrologusnál voltunk,hanem a lombik központba ahova járunk.Dr. Kopa Zsolthoz járunk andrologiára,lehet felhivom őket.

Igazából nem tudom,hogy a fer 14 segített e.Én arra is gondolok,hogy lehet a biopszia miatt indulhatott meg.

2014. jan. 12. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:

A férjemnek is Kopa (volt) az orvosa, november végén műtötte. Meddőségibe a BMC-be megyünk.

Szerintem inkább a fer14 volt ilyen szuper hatással, de kíváncsi lennék Kopa véleményére :) Én is nyomtam a férjembe a vitaminokat, hogy legalább a bioptátumban jó minőségűek legyenek.

2014. jan. 12. 20:07
 6/11 anonim válasza:
Sziasztok mi most megyünk február 10-én Kopához sok jót olvastam róla remélem rajtunk is tud segíteni ... nálunk is ezt diagnosztizálták az egy here nem szállt le de a másikkal semmi baj ezért nem értjük hogy ott miért nem termelődik vagy nem jön ki ...voltunk már pár dokinál de senki semmit nem mondott kezelték gyulladás csökkentővel mert magas a fehérvérsejt szám de a másik doki azt mondta hogy az nem is biztos hogy gyulladás hanem előalak szóval most izgatottak vagyunk hogy mit mondanak újra
2014. jan. 29. 13:17
 7/11 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

Milyen lett a spermaeredményetek?

Én nekem van egy olyan gondolatom,mivel 2xvolt herebiopszia műtétünk,lehet h ott megbirizgáltak valamit és megindult.

2014. jan. 29. 19:50
 8/11 anonim válasza:
már több mint 1 éve voltunk utoljára de akkor 0 volt tehát teljesen semmit nem találtak illetve leukocytospermia 10.6 mill /m , emiatt kezelték gyulladás csökkentővel .Voltunk a dokinál és mivel eddig senki nem küldött el genetikára minket ő megtette egyből ez volt most kell vissza mennünk 12.-én és akkor kiderül az eredmény illetve csinál még egy friss sperma vizsgálatot ezek eredménye után derül ki hogy lesz e vagy kell e biopszia vagy sem de én már nagyon nagyon izgulok és feszült vagyok .Bár az utóbbi időben azt tapasztaltuk hogy mintha változott volna az állaga sűrűbb és fehérebb .Remélem nem csak be halucinálom :D
2014. máj. 7. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kivel mi történt azóta? Mi most járunk ebben a cipőben, nagyon érdekelnének és segítenének a fejlemények! :)
2015. ápr. 29. 22:50
 10/11 Karolin05 válasza:
Sziasztok nálunk is ez a helyzet. Hormonok nagyon nem jók
2020. júl. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!