Azoospermiások? Van akivel történt már ilyen?
Férjemnek azoospermiát diagnosztizáltak 2 éve.Közölték,h csak donorral lehet babánk.Aztán csináltattunk biosziát ott találtak spermiumokat.Bioptátummal lombikoztunk,ott is a donorral jöttek.Majd ujra biopszia lett jó eredménnyel,használható spermiumokkal.Most lesz a 4.lombikunk.Gondoltuk csináltatunk méggegy spermavizsgálatot ugy h szedjük a fer14-et.És csoda történt a helyzetünkhöz képest.
Nagy meglepödésünkre azoospermiábol átmentünk oligozoospermiába.Volt nagy csodálkozás.
Spermium koncentrácaó: 0,5 M/ml
Spermiumszám: 2,7 M
Gyors progressziv: 10%
lassu: 10%
normál alak: 70%
De jó nektek :))))
Mi volt az oka az azoospermiának?
Szia, igen nálunk is azoospermia van, ismeretlen eredetű, vlsz. fejlődési rendellenesség... Biopsziából van fagyasztva 13 adag, használható spermiumokkal. Mi még az elején járunk, most kezdődik az én kivizsgálásom a lombikhoz.
A Fer14-ről már sok jót olvastam, de hogy azoospermián is segített volna, hát ez tényleg a csoda kategória :)) Férjed andrológusa mit szólt hozzá? :)
Hova jártok?
Hát nem andrologusnál voltunk,hanem a lombik központba ahova járunk.Dr. Kopa Zsolthoz járunk andrologiára,lehet felhivom őket.
Igazából nem tudom,hogy a fer 14 segített e.Én arra is gondolok,hogy lehet a biopszia miatt indulhatott meg.
A férjemnek is Kopa (volt) az orvosa, november végén műtötte. Meddőségibe a BMC-be megyünk.
Szerintem inkább a fer14 volt ilyen szuper hatással, de kíváncsi lennék Kopa véleményére :) Én is nyomtam a férjembe a vitaminokat, hogy legalább a bioptátumban jó minőségűek legyenek.
kedves utolsó!
Milyen lett a spermaeredményetek?
Én nekem van egy olyan gondolatom,mivel 2xvolt herebiopszia műtétünk,lehet h ott megbirizgáltak valamit és megindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!