Clearblue teszt. Ennek így kell kinéznie vagy hibás a teszt?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam a tesztet, néhány percig (4-5) látható volt egy halvány, de vastagabb függőleges vonal, majd eltűnt. Most este ránéztem még, mert a teszt elvégzése után rövid idővel el kellett mennem, és már ezt láttam. [link]
Normális, hogy ennyire eltűnik a vonal? Illetve ennél a tesztnél mindig megjelenik a függőleges vonal egy ideig?
Köszönöm a segítséget!
2014. jan. 11. 21:08
12/17 anonim válasza:
Szia!
Sajnos ennél a tesztnélm mindig megjelenik nagyon halványan és vékonyan a teszt csík. Sajnos a cikket nem találtam, de Itt Egy kérdés amiben szidják http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
A mai tesztedrőla képet pedig nem látni! :-( remélem pozitív ;-) próbáld ki az x epil tesztet. Az ritkán ad értékelhetlen eredményt.
15/17 anonim válasza:
Mindketto halvany pozitiv.Probalj meg 2 nap mulva tesztelni,addigra latszodnia kene az erosodesnek.
16/17 A kérdező kommentje:
Én is halványka pozitívnak néztem, száradás után az xepilen jobban kivehető, és szerencsére rózsaszínes az árnyalata. Hétvégére ha tényleg babás vagyok erősödni fog, addig meg tesztelgetek reggelente. Nagyon reménykedem! Köszönöm mindenki válaszát! :)
2014. jan. 13. 13:06
17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek köszönöm a linket is! Én is sok rosszat olvastam erről a tesztről. Viszont nekem nem vékony volt a csíkom, csak nagyon halvány, persze nem annyira egyértelmű így. Szóval folytatom a tesztelgetést amíg nem lesz erős csíkocskám!
2014. jan. 13. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!