Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a terhesség tünetei...

Ezek a terhesség tünetei lehetnek?

Figyelt kérdés

2 és fél hete voltam együtt utoljára a párommal, egyáltalán lehet ilyen hamar érezni a jeleket?

A tünetek a következők sorrendbe:

-elmaradt menzesz ,de ezalatt görcsök(lehet tabletta miatt is)

-szurkáló alhas

-fejfájás

-gyakori vizelés

-mellfeszülés

-fáradékonyság

-ingerlékenység

-hátfájás

Van okom tesztet csinálni, vagy várjak hátha megjön legközelebb?

köszönöm

2014. jan. 10. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, az a baj, hogy a terhesség korai tüneteit mindennel össze lehet keverni, annyira általánosak. Két és fél hét után viszont már tesztelhetsz, elvileg ki kell, hogy mutassa, ha terhes vagy.

Milyen tablettáról beszélsz amúgy? Fogamzásgátló?

2014. jan. 10. 19:33
 2/7 Eufrozi ***** válasza:
Lehetséges,de szerintem várj még pár napot és ha nem jön meg még mindig, csinálj egy tesztet.:)
2014. jan. 10. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elmaradt mensi miatt van okod. Amúgy is van nagyon olcsó és jó teszt is (x-epil). Akkor miért ne? Jobb, mint bizonytalanságban várakozni.
2014. jan. 10. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek. 1. igen fog.gátló (újra kezdtem szedni)
2014. jan. 10. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez most nem teljesen világos, ha szedsz fogamzásgátlót, miért gondolod, hogy terhes vagy?
2014. jan. 10. 20:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert felborult tőle a hormonháztartásom és véreztem ha nem kellett, ha meg kellett volna ,nem -elég kaotikus. És újra kezdtem szedni tehát nem tudom mennyire védett akkor már.
2014. jan. 10. 20:13
 7/7 jucus27 ***** válasza:
Én is rendszeresen szedtem a fogamzás gátlót, mégis terhes lettem 2* is! Mivel elég egy kis hasmenés vagy bármi hasonló és már nem is olyan jó a hatása. Én tuti tesztelnék a helyedben! Nekem a sima Rosmannos vált be a legjobban! Olcsó és megbízható is!
2014. jan. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!