Ezek a terhesség tünetei lehetnek?
Figyelt kérdés
2 és fél hete voltam együtt utoljára a párommal, egyáltalán lehet ilyen hamar érezni a jeleket?
A tünetek a következők sorrendbe:
-elmaradt menzesz ,de ezalatt görcsök(lehet tabletta miatt is)
-szurkáló alhas
-fejfájás
-gyakori vizelés
-mellfeszülés
-fáradékonyság
-ingerlékenység
-hátfájás
Van okom tesztet csinálni, vagy várjak hátha megjön legközelebb?
köszönöm
2014. jan. 10. 19:27
1/7 anonim válasza:
Szia, az a baj, hogy a terhesség korai tüneteit mindennel össze lehet keverni, annyira általánosak. Két és fél hét után viszont már tesztelhetsz, elvileg ki kell, hogy mutassa, ha terhes vagy.
Milyen tablettáról beszélsz amúgy? Fogamzásgátló?
2/7 Eufrozi válasza:
Lehetséges,de szerintem várj még pár napot és ha nem jön meg még mindig, csinálj egy tesztet.:)
3/7 anonim válasza:
Az elmaradt mensi miatt van okod. Amúgy is van nagyon olcsó és jó teszt is (x-epil). Akkor miért ne? Jobb, mint bizonytalanságban várakozni.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek. 1. igen fog.gátló (újra kezdtem szedni)
2014. jan. 10. 19:48
5/7 anonim válasza:
Ez most nem teljesen világos, ha szedsz fogamzásgátlót, miért gondolod, hogy terhes vagy?
6/7 A kérdező kommentje:
Mert felborult tőle a hormonháztartásom és véreztem ha nem kellett, ha meg kellett volna ,nem -elég kaotikus. És újra kezdtem szedni tehát nem tudom mennyire védett akkor már.
2014. jan. 10. 20:13
7/7 jucus27 válasza:
Én is rendszeresen szedtem a fogamzás gátlót, mégis terhes lettem 2* is! Mivel elég egy kis hasmenés vagy bármi hasonló és már nem is olyan jó a hatása. Én tuti tesztelnék a helyedben! Nekem a sima Rosmannos vált be a legjobban! Olcsó és megbízható is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!