Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy csak szimpla...

Terhesség vagy csak szimpla hormonzavar?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

-Kis szünet után újra fog-gátlót kezdtem szedni, de az 1. levél után nem jött meg (ez volt 2 hete), de ez betudható a hormonháztartás felborulásának is.

-1x együtt voltam a párommal, de a gyógyszer hatásában nem vagyok biztos (elég rendszertelen dolgokat okozott). -1 hét után szurkáló "mindjárt megjön" érzésem volt napokig.

-Aztán azt vettem észre, hogy nagyom sűrűn járok pisilni ez a mai napig tart ,fájt a petefészkem is ( nem felfázás ez biztos!

-Fájnak a melleim, a bimbóim körül kis fehér mirigyek keletkeztek!

-Farkaséhségem van minden nap, nem tudok eltelni semmivel!

-Egész nap levert,fáradt vagyok, pedig sokat alszok, és nagyon-nagyon szélsőséges hangulatváltozásaim vannak!

Szerintetek ez csak szimpla hormonzavar vagy lehet terhesség jelei is?

Akik csak hülyeséget tudnak írni kíméljenek! Többiektől szívesen várom a válaszokat! Köszi

2014. jan. 9. 19:11
 1/4 A kérdező kommentje:
* egyértelműség kedvéért: az együttlét természetesen a "nem jött meg" előtt volt! :)
2014. jan. 9. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egy teszet és megtudod.
2014. jan. 9. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most fog megjönni, lehetsz akár terhes is. Egy teszt azért tényleg sokat segítene. :)
2014. jan. 9. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy terhességi teszt többet mondana....
2014. jan. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!