Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamilyen gyógyszert vagy...

Valamilyen gyógyszert vagy teát a könnyebb teherbeeséshez? Mert három éve probálkozúnk de nem jön össze.

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Orvos, mindkettőtöknek.
2014. jan. 9. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
A gyógyszerek és gyógyteák befolyásolhatják a női ciklust, segíthetnek, ez tény. DE: csak akkor, ha adott problémára adott gyógyszert/teát alkalmaz valaki. Ha random találgatni kezdesz, nagyobb bajt is csinálhatsz! Először kivizsgálás, utána kezelési módok és alternatív megoldások! Ami a szomszéd Mariskának jó volt, nem biztos, hogy neked is az, mert ki tudja, neki mi volt a problémája és neked micsoda. Maradjunk a logika útján!!!
2014. jan. 9. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
én folsavat kezdtem szedni, mikor elhatároztuk magunkat, a következő hónapban sikerült is.
2014. jan. 9. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:

3 év rengeteg idő, biztosan van valami probléma.

Nem kell megijedni, mindenre van már szinte megoldás.

Ki kell vizsgáltatni, mert a probléma mellett is sikerülhet, de ha például hormonprobléma áll fent, nagyobb az esélye a vetélésnek is.

2014. jan. 9. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
ènekem nem jöt össze adig a baba amig sima pozogban voltunk pedig nem folyt ki.aztän elkezdtem oligovitet szedni meg folsavat meg amikor a fèrjem belèmengedte rögtön felpöckölte ö a popsim egy nagy pokrocal hogy felfelè äljon a csipöm ès rögtön sikerült. Ez a baråtnömnèl is rögtön bevält 19 hkm
2014. jan. 9. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Már voltunk kivizsgáláson és nem találtak semmit de viszont rendszertelen a mensesem is.
2014. jan. 9. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok dolgot lehet olvasni neten.Hallottam mar a mehpemporol,baratcserjerol, csalan es palastfu tea kombinaciojarol.
2014. jan. 9. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha rendszertelen a vérzésed, akkor mégis van valami baj.

Ne nőgyógyászhoz menj, hanem endokrinológushoz.

Ha pesti vagy, ajánlom a Mensmentist. Nem olcsók, de a legjobbak.

2014. jan. 10. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 év után sikerült. Ittam a cickafark palastfu teakat. Nemtudom h az segitett e de most 20 hetes vagyok. Sok sikert
2014. jan. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!