3. babával próbálkozunk és tüdőtágulatot állapítottak meg. Nagy a baj?
Van már 2 kisfiunk, 30 éves vagyok. Elmentem dokihoz, mert nagyon köhögtem, beteg lettem 24.-én. akkor írtak augmentint, de nem javult. visszamentem, elmentem most hétfőn röntgenre és ez volt rajta: Emphysemas tüdők.
Nagyon meg vagyok ijedve, hétfőn kell visszamennem a dokihoz, ő majd ad beutalót a pulmonológiára légzésfunkciós vizsgálatra.
Most mi lesz?? Ez nagyon nagy baj? annyira félek. Pont próbálkozunk 3. babával. Novemberben volt egy nagyon korai vetélésem, akkor azt mondták polip van a méhemben és nagyon vérszegény vagyok. Sajnos pozitív teszt után 1 hétre elment de vele együtt kijött a polipom is. nem kell műteni.
Most december 17.-én rendesen megjött, már volt peteérésem , de most is erős antibiotikumot szedek.
Van itt olyan akinek ilyen dolgot állapítottak meg?Írnátok, mert nagyon félek....Köszi
sziasztok.
ma teszteltem pozit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!