Ti tesztelnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az előző ciklusom december 1 - jén kezdődött. Elég régen próbálkozunk, és ilyet még nem éreztem, semmi sem volt olyan, mint a többi ciklusban. Késett is pár napot (az átlag ciklusom 25 napos, most a 29. napon jött meg. Ám sokkkal kevesebb is volt, rövidebb ideig tartott, és nem volt előtte meg utána barnázás, pedig mindig szokott. És a mellem se ment össze, sőt, a mellfájdalom se múlt el. Érdemes lenne tesztelni?2014. jan. 9. 13:11
1/7 anonim válasza:
Én tesztelnék, sőt már teszteltem volna :) Azzal nem veszítesz semmit!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Közben visszaolvastam, és félreérthető voltam kicsit, szóval a december 1.után még megjött december 29 - én, de 6 nap helyett csak 3 napig tartott, és kevés volt. Utána volt az, amit írtam, hogy a melleim méág mindig nagyok és fájnak.
2014. jan. 9. 13:17
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen amikor babagyartasban voltunk,en akkor nem voltam terhes,de egy tesztet meger.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj, mert ha az vagy lassan ideje a dokit is felkeresni! A mellfájdalom eléggé gyanússá teszi, de a teszt mond majd biztosat!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ mindannyiótoknak! Ma veszek tesztet és holnap reggel fogok tesztelni, az eredményt mindenképpen megírom!
2014. jan. 10. 07:47
7/7 A kérdező kommentje:
Szombaton teszteltem, de negatív lett. Majd legközelebb...
2014. jan. 13. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!