Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti tesztelnétek már?

Ti tesztelnétek már?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam. Úgy terveztem, hogy szombaton tesztelek, mert nem akarok csalódni. Viszont most hívott a férjem, hogy lebeszélte a kollegájával, hogy péntek-szombat-vasárnap elmegyünk nyaralni egyet és foglaltak is már egy négy fős apartmant. (Maga az ötlet nagyon tetszik amúgy) Viszont nem akarok úgy tesztelni, hogy van ott valaki más is. Vagy ha esetleg negatív, akkor előttük szomorkodni.
2013. szept. 2. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha pontos a ciklusod, akkor az elmaradt mensi 1. napján már biztosat mutat a teszt. De 2 nap múlva érdemes megismételni ha most negatívat mutat, de továbbra se jön meg. hajrá! :)
2013. szept. 2. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor csütörtök? :-)
2013. szept. 2. 12:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen én is a csütörtökre hajlok, csak úgy elterveztem ezt a szombat reggeli tesztet. Általában úgy egy órával előbb kelek, mint a férjem és kitaláltam, majd akkor tesztelek és ha két csíkos (és nagyon bízom benne, hogy tényleg az lesz) még van időm valami jó kis meglepetést is összehozni, hogy, hogy jelentsem be. Feltéve ha kibírom, hogy nem sikoltozok örömömben:D
2013. szept. 2. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csütörtökön tesztelsz az már biztit mutat. Drukkolok neked.
2013. szept. 2. 13:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyos vagy.

Jó lesz az a csütörtök, csak szeretem eltervezni a dolgokat és kicsit sajnálom a regglei nyugit:)

2013. szept. 2. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csütörtök, és kívánom, hogy a hétvégét a kollégával örömmámorban töltsétek.
2013. szept. 2. 14:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy is vigyorexnek meg mosolybombának hív a srác és a barátnője, remélem lesz okom most is vigyorogni:)
2013. szept. 2. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Édes kis titkod mosoly mögé rejtheted majd :)
2013. szept. 2. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem nemvárt előtt már kimutatta! Drukkolok neekd nagyon, majd írd meg az eredményt
2013. szept. 3. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Eredmény?
2013. szept. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!