Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu előtt 3 nappal esett itt...

Ovu előtt 3 nappal esett itt valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Csak ma tudunk együttlenni párommal, mert utána el kell utaznia, viszont csak vasárnap lesz az ovum (valószínűleg).

Van így esélyünk babára?

Van itt olyan akinek sikerült így a baba?

2014. jan. 9. 06:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első a második hónapban összejött. Most már több mint fél éve próbálkozunk, és még semmi. Tudom, nem nagy idő, de azért jó lenne már babázni. Főleg, h 30-on túl vagyok és eredetileg nem úgy terveztem, hogy csak 30 fölött legyek anya.

A múlt hónapig hőmérőztem, de a férjem látta rajtam a görcsöt és rávett, hogy muszájszexek helyett mi lenne, ha csak szimplán szeretkeznénk jókat :-) persze, a testem jelzéseiből tudom, hogy mikor van ovum kb, és akkor igyekszek is elcsábítani a férjem, de egyébként megnyugodtam, már nem görcsölök rá.

2014. jan. 23. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Most nevetni fogtok, de amikor a lányunk fogant, én szex közben folyamatosan mondogattam (magamban, természetesen :D ), hogy "most teherbe fogok esni, most teherbe fogok esni"... és így is lett... Szóval, ha valaki, hát én rágörcsöltem, mint az állat, mégis sikerült. Fel a fejjel, kívánom, hogy hamarosan ott figyeljen a két csík. Na, az... felváltva bőgtem, és röhögtem, mint egy bolond... :D :D :D Hasonló élményeket kívánok NEKTEK is!!!!!!
2014. jan. 23. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem ma megjött :( Úgy tűnik, mégis sok az az ovu előtti 3 nap, de még a kettő is. Csütörtökön tudtunk együtt lenni, mert pénteken már utazott a párom. Szombaton volt az ovum. Mégse sikerült, most sem.

Kedves kérdező, ti járjatok nagyobb szerencsével.

2014. jan. 24. 11:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon sajnálom.:(( Remélem, hogy február már a ti hónapotok lesz! Fel a fejjel!

3-as, ez aranyos volt!:) Köszi a drukkot!

2014. jan. 24. 16:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is megjött tegnap.:(
2014. jan. 27. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom.
2014. jan. 27. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!