Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu előtt 3 nappal esett itt...

Ovu előtt 3 nappal esett itt valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Csak ma tudunk együttlenni párommal, mert utána el kell utaznia, viszont csak vasárnap lesz az ovum (valószínűleg).

Van így esélyünk babára?

Van itt olyan akinek sikerült így a baba?

2014. jan. 9. 06:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van esély rá, a spermiumok akár 72 óráig is életben maradhatnak, és az is lehet, hogy előbb lesz az ovud :)
2014. jan. 9. 07:29
 2/16 A kérdező kommentje:
De jó! köszi!:) majd megírom mi lett.
2014. jan. 9. 10:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Te nem én vagy? :-) Mert nálunk dettó. Vasárnap várható az ovum nekem is és csak ma tudunk együtt lenni, szintén utazás miatt holnaptól egészen jövő hétig sajnos nem.

Jujj, szorítsunk egymásnak!!!!

Mondjuk én azért reménykedek, mert a múlt hónapban két nappal előbb volt ovum mint ahogy a nagy könyv szerint kellett volna lennie, hátha most is.

2014. jan. 9. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
20-án voltunk együtt hajnalban, 24-én reggel esett le a hőm, se előtte, se utána nem tudtunk együtt lenni abban a hónapban, és sikerült, nagyon baba lett, egy gyönyörű kislány (természetesen, ennyi nappal az ovu előtt), már lassan két és fél éves a bizonyítékom! :)
2014. jan. 9. 13:55
 5/16 A kérdező kommentje:

3-as, hihi, akkor drukkoljunk magunknak!:) Na nálam meg pont az van hogy 13. napon szokott lenni pém (ez lenne most a vasárnap), de pont most legutóbbi hónapban 14. napra esett.

4-es, hát ez valóságos csoda tényleg!:) Gratulálok a kislányodhoz!

2014. jan. 9. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, köszi! :)

Ja, és 10 évet vártunk Rá, az édesapja pedig 50 éves... tényleg CSODA a a javából, imádjuk, hasonló szerelmet Nektek is!!!!

2014. jan. 15. 11:11
 7/16 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nos, akkor kezdünk izgulni? :-) Bár ne így lenne, de én már érzem, hogy meg fog jönni... szombat-vasárnapra nem várom. majd írd meg, h nálatok sikerült-e. Szorítok!
2014. jan. 22. 12:25
 8/16 A kérdező kommentje:

Szia 3-as!:)

Hát nekem is az az érzésem hogy meg fog jönni.:( Pedig pár napja bíztató dolgokat éreztem, hasszúrka, émelygés, furcsa hasfájások.

Ma teszteltem, természetesen totál negatív, és most már érzem is, hogy meg fog jönni.:(

De azért még ne adjuk fel, nagyon drukkolok neked is!

Te hogy érzed magad? Éreztél valami szokatlant eddig?

2014. jan. 23. 09:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Jól vagyok, de nálam sincs semmi szokatlan. De az első terhességnél sem éreztem az égvilágon semmit se. (sajnos, nem maradt meg a baba, de ez nem függ azzal össze, hogy a 6. hétig semmi tünetem nem volt)

Kicsit érzékenyebb az utóbbi napokban a mellem, ha nyomom, de ez lehet simán a menzi előtti mellfeszülés is. Bár nekem eddig még nem volt ilyen érzékeny sose menzi előtt.

Reménykedek persze, de mindenesetre nem élem bele magam. Szándékosan nem is tartok itthon tesztet, tesztelni csakis 2-3 nappal a menzi kimaradása után akarok. Pedig amúgy nem vagyok egy türelmes ember :-)

2014. jan. 23. 11:24
 10/16 A kérdező kommentje:

Sajnálom az első babádat.:(

Te viszont nagyon bölcs vagy, hogy nem tesztelsz korábban.

Mióta próbálkoztok egyébként?

2014. jan. 23. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!