Mikor jöjjön a kistessó?!
Nálunk 2 év 3 hónap lesz a korkülönbség. Maga a terhesség jó volt így is, bár sokat kellett cipelnem a lányunkat. A testem ehhez szokott hozzá, így nem volt gond soha. Okos, értelmes a "nagy", elmagyaráztuk, hogy a kistesó lakik anya pocakjában, stb... Simogatja, puszilgatja a pocakot. 2 hét max, és itt lesz a hugi. :)
Mi azért most vállaltuk, mert még egyszer nem akarom elölről kezdeni a pelusozást, éjszakázást, és ami még egy újszülöttel jár. Így még viszonylag benne vagyok, a lányom sok mindenben tud segíteni, ha akar. :)
Én úgy szeretnék újból teherbe esni, hogy mire a fiam 2 éves lesz,már 3 hónapos legyen a pociban a kistesó. Reméljük összejön.
Én és az öcsém közt 2 év és 3 hónap van.Nagyon jó volt együtt felnőni.Mikor idősebbek lettünk,már együtt mentünk mindenhová.Közös baráti társaságunk is volt :-) Imádtam. Neki a kislánya és az én kisfiam között pedig 1 hónap különbség van. Szóval még ezt is együtt csináltuk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!