Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1,5 év után sem jött össze a...

1,5 év után sem jött össze a baba . Gondoltam minden töllem telhetőt megteszem, hogy végre kisbabám legyen . Hallottam különféle teákról amik elő segíthetik a terhességet.! Mennyire hatásosak?

Figyelt kérdés

Pl: cickafark tea, palást fű, ezen kívül a Méhpempő! És a ovulációs teszt.

a teákat a gyógynővény boltban is beszerezhetem ?

2014. jan. 7. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb menjetel el orvoshoz mindketten a paroddal. Ennyi ido utan megerne egy kivizsgalas.
2014. jan. 7. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is arra szavazok, kivizsgálás.

Hormonok, átjárhatósági, spermiogramm.

2014. jan. 7. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

én is kipróbáltam őket, nem segítettek, nekem a folsav+E vitamin szedése segített úgy gondolom, vagy szimplán csak az, hogy már nem görcsöltem rá...

bár nekem egy éven belül összejött, ennyi idő után már érdemes csináltatni egy részletes kivizsgálást

Mielőbbi babásodás kívánok

kitartás

21 hkm

2014. jan. 8. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat ...
2014. jan. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!