Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a teherbeesés egyik...

Lehet a teherbeesés egyik jele, hogy hirtelen elmúlik az ételintoleranciám?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 06:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nálam így történt, de nem azonnal múlt el amikor teherbe estem. Nem bírom a lisztes ételeket (sok savat csinál, néha hasmenés, gyomorfájás, de nem lisztérzékenység), ez teljesen elmúlt kb a 2. trimeszterre, és a szoptatás végéig kitartott, életemben nem ettem annyi pogácsát mint abban a másfél évben :) Most megint babát várok, de sajnos visszatértek a panaszok, tehát csak az előző baba gyógyított meg, most megint nem bírom a lisztet. Egyébként ezt amikor másoknak mesélem, szinte mindenki fel tud hozni 1-1 ismerőst aki hasonlóan járt, "meggyógyította" átmenetileg a terhesség. De szerintem ez nem történik egyik napról a másikra, idő kell hozzá, legalábbis nálam 1-2 hónapos átmeneti idő volt amíg változott a helyzet.
2014. jan. 7. 06:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam a tejjel volt így, azelőtt rosszul voltam tőle aztán néha a hasam is ment (attől függően, mennyit ittam). Terhesség alatt viszont nem volt semmi bajom tőle, ittam is folyton:) Azt viszont nem tudom, hogy mikor kezdődött, szerintem addigra a teszt már rég kimutatta, mire ez jelentkezett.
2014. jan. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!