Megnéznétek a görbém? Ez is szokványos?
Nekem a peteérésig nem volt még soha ilyen cikk-cakkos,és peteérés után nem ment nyílegyenesen a hőm.
Normális ez is, és esetleg sikerülhet így is baba ebben a hónapban?
A ciklusommal minden rendben, 27-29 naposak és a hossza is azonos 4-5 napos
Több mint fél éve hőmérőzöm,szájban, de ilyet még nem láttam sehol.
A baba nagyon nehezen akar nekünk összejönni,most januárban van egy éve, hogy le veték a spirált. Azóta rajta vagyunk a tesó projekten, de eddig még semmi. :(
Ez a 2. hónapom, hogy iszom a palástfű-cickafark teát, de viszont azt nem olvastam, hogy attól ami rendszeres az felborulhat.
Ezért írtam ki ezt a kérdést, hogy hátha ennél a fura görbénél fog esetleg összejönni a tesóka!
Nagyon reménykedem! :)
Hát a ciklus eleji cikk-cakkosság nem nagyon jelezhet előre babát... de mondjuk a második szakasz szép :)
Lehet, hogy mégis bezavart egy kicsit a tea...
Így folytatódik.
Hallottam olyasmit a, hogy a beágyazódásnál leesik 1-2 tízedet a hő.
Reménykedhetem vajon? Vélemények?
Szia!
Simán lehet ilyen a hőd. Ebben semmi különös nincs.
A leesésre viszont annyit mondanék, hogy itt is ott is írják ezt a beágyazódáskori leesést. Viszont a kutatások azt mutatják, hogy ugyanúgy leeshet a hő akkor is ha semmi beágyazódás nincs. Azaz nincs összefüggés a hőleesés és a beágyazódás között. Csak azért írom le, mert anno még 3 évvel ezelőtt mikor elkezdtünk próbálkozni, és is reménykedtem és tökre megörültem, hogy leesett... nos azóta is leesik kb a 8-9. DPO-nál, de azóta sincs baba. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti nem leszel babás ebben a hónapban, félre ne értsd! Csak azt, hogy bármennyire is nehéz, ne keresd a jeleket. Beágyazódáshoz még túl korán van az a leesés...
Hát, sajnos ilyen "vicces" az anyatermészet, nem lehet előre tudni, hogy sikerült-e vagy sem. Akkor jön a pofon, amikor amúgy is szarul vagyunk, mert megjön...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!