Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két és fél éve szeretnénk...

Két és fél éve szeretnénk babát a párommal. Pár napja kiderült, hogy epekövem van, amit hamar meg is műtöttek. Akadályozhatja a teherbeesést az epekő vagy legalábbis a szervezetben levő gyulladás?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
nem. hajrá.
2009. nov. 29. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Akadályozni nem fogja, viszont a gyulladás nem tesz jót se a babának, se Neked!

Arra pedig készülj fel, hogy aki epekőre hajlamos, a terhesség során is megkínlódhat epeköves rohamokkal :S

2009. nov. 30. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! A műtét utáni gyulladás hamar le fog menni, nem kell vele heteket várnotok. nekem a terhesség alatt lettek köveim mert teljesen elzárta az epeutat a babám, szerintem a terhesség alatt ezzel már nem lesz bajod /legalábbis reméljük/. Én annyit mindenképp várnék amíg egy kicsit helyreáll a szervezeted.
2009. nov. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!