Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hónaposan látszik egy...

Hány hónaposan látszik egy nőn hogy babát vár?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát rajtam az elsőnél és a másodiknál is kb. 18 hetesen látszott. Igazi "terhespocak" ami úgy gondolom már mások számára is egyértelműen mutatja, az 23-24 hetes korban..:)
2014. jan. 4. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
20. héttől látszódott csak első babánál, tehát az ötödik hónaptól.
2014. jan. 4. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek már a 3 hónapos terhesség is egyértelműen látszik. Nekem is annyi idősen már egyértelmű kismama pocakom volt. De valakinek csak hetekkel később látszik. Ez azért alkatfüggő is.
2014. jan. 4. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömmel egyszerre voltunk terhesek.Neki már 12-13 hetesen elkezdett kerekedni a pocakja, nekem csak olyan 16-17 hetesen...de behozta a lemaradást...32 hetesen már azt hitték mikor a kórházba mentem hogy szülni megyek:)
2014. jan. 4. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most hagytam abba a gyógyszert de akkor még érdemes lesz kitolni egy picit májusban még vizsgázom kb októberben lesz egy kis lagzink és babócát tervezünk kb ebben az évben :) !
2014. jan. 4. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Látszódni kb. a 15. héttől látszott,magamon már a 9.héttől éreztem.A nadrágom feszült,a mellem duzzadt,de mások még nem vettek észre semmit.Ha lagzit terveztek,akkor én a helyetekben utána állnék neki a babának.Minden terhesség más,de az első 3 hónap legtöbbször nagyon nehéz.Én minden este hánytam és egész nap émelyegtem.Annyira aluszékony voltam,hogy volt,hogy elaludtam a munkahelyemen,ráborultam az asztalra és észre sem vettem.Sajnos a 8.héttől barna folyásom lett,emiatt progeszteron pótlást kaptam és sokat kellett feküdnöm.Ha ezek mellett végig kellett volna csinálnom egy esküvőt,még lagzi nélkül is,kimúltam volna.Tényleg jól gondold át,hogy akarod-e esetleg így a terhességet,persze,lehet,hogy azok közé fogsz tartozni,akiknek semmilyen tünete nincs,csak sajnos ezt előre senki nem tudja.Ez csak jó tanács!
2014. jan. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!