Ez peteéréses folyás?
A sperma is lehet valóban, ahogy írtad, ilyenkor nem lehet tudni. De nem is baj az, hiszen a próbálkozástól lesz a baba, nem attól, hogy figyeled a nyákod! :) Természetesen csak poénból írom ezt. :) Együttlét után inkább várj 1 napot, és csak aztán nézd, az megbízhatóbb! Amúgy a hőmérsékletedet is méred reggelente? Az nagyon szépen mutatja!
Mielőbbi pocakosodást! :)
Köszi :)
Nem hőmérőzök, még csak most kezdtük el az egészet, így az elején megpróbálok lazább lenni, bár a jövő hónapban már nem biztos, hogy menni fog :D
Nem figyeltem amúgy kimondottan a nyákot, csak ezt nem lehetett nem észre venni.
Egy nap múlva már nincs benned annyi sperma, szerintem ez a peteéréses nyák.
Akkor viszont még most is legyetek együtt. Nem biztos, h ìgy van, de én azt tapasztaltam, h nem elég csak előtte együtt lenni, inkább akkor vagy utána sikerült. Valahol olvastam is, h a nyák megjelenésétől 1-2 nap az ovuláció. Előtte azt hittem, kb akkor van. De belegondolva, a nyák segìt átjutni a spermiumoknak a méhnyakon, és már a petevezetékben várakoznak, amikor megtörténik kicsit később az ovu.
De azért előtte 2 nappal- utána 2 nappal próbálkozzatok.
Ja, értem, akkor tényleg nem lehet tudni, illetve ha nem sokkal előtte voltatok együtt, akkor sperma.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!