Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Nagyon bő folyásom van,ami a wc papíron is felgyülemlik és egyszerre fehér+vizes bő.A bugyimon pedig picit sűrűbb nyomot hagy.Sosem volt ilyenem,én már-már kórosnak tulajdonítanám,ha nem lenne gyanúm.A mellem pedig érzékeny már egy ideje.Védekezünk,mégis lehet terhes vagyok?Más tünetem nincs.Lehet csak beparáztam?Legkésőbb csütörtök kell megjönnie.2013. dec. 28. 21:54
1/3 FKKTorp válasza:
Hogy védekeztek? Lehet esély rá hogy teherbe estél?
Nem csak terhességnek lehetnek ezek a tünetei. Ha megjön, és marad a folyás, menj el orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Tablettát szedek,ennek ellenére sajnos alkalom lehetett rá.Múlt havi levelemet elég össze vissza szedtem,4szemet full kihagytam a levelemböl még a megvonásos is megjött a 2.hétben.Azon felül,hogy már így alakult,a következő levél első 2szem tablettáját nem tudtam bevenni,bár ez után megszakításosan szeretkeztünk 1hétig.Ha épp besikerülne nem vetetnénk el,de örülnék ha nem mort jönne,2éven belül tervezzük.
2013. dec. 28. 22:54
3/3 FKKTorp válasza:
Szerintem reggeli vizeletből csinálhatnál egy tesztet. Aztán ha csütörtökön sem jön meg, akkor onnantól két naponta amíg meg nem jön vagy pozitív nem lesz. De ha nem jön meg és elérkezne az újabb gyógyszeres időszak, akkor szerintem ne kezd el szedni hanem menj el dokihoz hogy tutira kizárja a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!