Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lanyok, nektek milyen a...

Lanyok, nektek milyen a menstruacio elotti barna folyas? Tul sok v. keves esetleg sotetbana? .

Figyelt kérdés
En sokat es sotetbarnat tapasztaltam de csak az utolso mentruaciom elott. Elozoeknel meg sosem volt barnazas elotte. Az utolso verzesem is csak 1 napos volt. Talan sikerulhetett a teherbeeses? Annyira varom mar.
2013. dec. 21. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
talán sikerült. Nekem 2-3 napos barnázás szokott lenni, ami először csak sötétedő folyás, aztán sötétbarna krémes cucc (tudom, fúj). De gyógyszert szedek rá, mert ez nem igazán normális dolog.
2013. dec. 22. 00:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én évek óta barnázok a menzi előtt. Nekem meg azt mondta a doki, hogy normális. Van úgy, hogy a menzeszem 1 napig tart, utána mondjuk 2 nap szünet, majd megint egy kicsi vérzés. :-( De én soha nem kaptam rá gyógyszert.

Első válaszoló, Te milyen gyógyszert szedsz?

2013. dec. 22. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Bromocriptint, de nekem tejcsorgás is van/volt
2013. dec. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!