Most kezdjük a babaprojektet. Mire figyeljek?
először is arra, hogy ne használd ezt a szót, babaprojekt. Csúnya és sok minden eszembe jut róla, csak az nem, hogy két ember szereti egymást és szülővé szeretnének válni...
Sok sikert a próbálkozáshoz, remélem, jövő ilyenkor azért írsz ki kérdést, hogy mekkora pelenkát vegyél, hajrá!!!
Hát engem a hideg ráz ettől a kifejezéstől, hogy babaprojekt...a férjednek ne nagyon emlegesd, mert a kedvét veszed!
Nekm is elmenne a kedvem, ha projektként kéne izélnem!
Próbáld inkább lazábbra venni!
1 dologra figyelj : szeretkezzetek amikor megkívánjátok egymást.
Babaprojekt, ovuteszt, hőmérőzés, tervezett szex....brrrr, ezeket azonnal felejtsd el.
Most kezdjük a babaprojektet. Mire figyeljek?
A férjedre és magadra figyelj!
Látom a babaprojekt kifejezés kiveri a biztosítékot sok embernél :D Nem azért használom így, mert így gondolok rá, egyszerűen a környezetünkben sokan emlegetik így, rám ragadt.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyire fontos ez a tudatosság, hogy hőmérőzés, ovus teszt stb. Nem szívesen csinálnám ezt, nekem ettől tűnik olyan feladatszerűnek.
A terhesvitaminnal mi a helyzet? Kell olyat szedni már ilyenkor is?
Egyáltalán ne legyetek tudatosak az első néhány hónapban. Mi úgy kötöttünk házasságot, hogy azt mondtuk, bármikor jöhet, és kész. Áprilisi esküvő után következő márciusban szültem...
Szerintem a legrosszabb, amit tehettek, ha tényleg teljesítendő projektként tekintetek rá. NEm szabad. Nyugodtan álljatok hozzá úgy, hogy majd sikerül. NE lesd a naptárt, ne hőmérőzz, ne szedj vitamint, mert az is folyton eszedbe juttatja, mit akarsz elérni.
Táplálkozz egészségesen, mozogj, éld az életed, ahogy eddig, szerintem hatásosabb, mint bármi más :)
Te jó ég,kriminális hogy milyen emberek vannak már ezen az oldalon. Magukból indulnak ki...off.
Én régen olvasgattam a témában és az maradt meg,hogy a folsav nagyon jó mindkét félnek.Most bár kerestem,de nem találtam olyan jó cikkeket,melyek annó futottak erről,de ezt a tapasztalatomat meg tudom osztani.Hogy ez biztosan nem hiába maradt meg.A többit tudod.:) Sok sikert hamar!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!