Gyenge ir-em és pajzsmirigy alulműködésem van (5,6-os)? Bővebben lent! 3 hónap múlva kezdenénk a babaprojektet mit ajánlotok?
Gyógyszer kizárva!!! l-thiroxint szedtem a vesém majdnem leállt és az összes létező mellékhatást produáltam a második hónapra...
Nem orvosi segítség kellene, hanem a 160 ch diéta normális változata!
Ki, mit, hogyan eszik?
Napi (talán) 800 kalória mellett súlyt tartok és semmi fogyás nem indul... Ha többet eszek hízok...
Mik az előkészületek (testileg, szervezetileg) babára?
Gondolom vitamin szedése.
Hiába tartod az IR diétát ha a pajzsmirigyed nem lesz rendbe rakva akkor nem fog sikerülni a baba.
Anti tpod ha rendben van akkor probálkozhatsz jóddal lejjebb vinni babásodáshoz 1körül kell lennie a TSHnak
kétszer is sikerült. egyszer 5-ös egyszer 7-es értékkel.
Sajnos most másodszorra eléggé lebetegedtem hosszú ideig voltam lázas, semmi nem vitte le és fejlődési rendellenesség igazolódott így sajnos a terhességet megszakították..
Nem mindenkinél igaz az alul/túlműködésre a, hogy abból sose lesz baba...
Lehet hogy lesz belőle baba de nagy a vetélés kockázata továbbá gyengébben fog iskolába teljesíteni kevesebb lesz az IQ-ja magas TSHnál meg előfordul az úgynevezett kreténizmus is.
De írtam amugy hogy ha az anti tpod rendben akkor algával jóddal leviheted KICSIT!!! a tsh-d.
Én nem hagynám annyiban a dolgot nem csak az L thiroxin létezik.
Okos gyerekem van :)
Mindenki elfogult tudom, de biztos vagyok benne! Tökéletesen számol a 3 évesem.
Nem beszél szépen, mert beadtuk bölcsibe 1 évesen és elhallgatott akkora megrázkódtatás volt neki (nem ecsetelem az egészet) aztán fél évig elég súlyos láztól szenvedett rengeteget voltunk kórházba.
Fél éve bírtam megint rávenni a beszédre addig csak mutogatott.
A számítógépet tökéletesen kezeli, játékokkal perfektül játszik tablet, okos telefon nem okoz neki gondot másfél éves kora óta! Laptopot tökéletesen kezeli. Tudja, hogy hol melyik mappából kell elővenni a meséket vagy fényképeket is és ezt is egyedül oldja meg.
Tehát akkor mi ezt is megcáfoljuk.
Ezek szerint a Fiamnak nem kellett volna megszületnie (mert papírforma szerint nem lehet), és kreténizmusban is kéne szenvedjen.
Tehát nekem csak gyógyszer hozhatja rendbe a tsh-mat papírforma szerint, akkor most engem a megcáfolós oldala érdekel!
Tudom, hogy van az euthiroxin, de mivel fűben fában orvosság, úgy gondolom van ennek természetes megoldása is! Nem hiszem, hogy 25 évesen egy marék gyógyszerrel kellene kezdjem a napomat. L-thiroxin/euthirox + metformin + vese gyógyszarok.
mi az az anti tpo?
Van ennek más neve is (jelölhetik a vérvételes eredményen máshogy)? ez a pajzsmirigyhez kapcsolódik vagy az ir-hez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!