Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyenge ir-em és pajzsmirigy...

Gyenge ir-em és pajzsmirigy alulműködésem van (5,6-os)? Bővebben lent! 3 hónap múlva kezdenénk a babaprojektet mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gyógyszer kizárva!!! l-thiroxint szedtem a vesém majdnem leállt és az összes létező mellékhatást produáltam a második hónapra...

Nem orvosi segítség kellene, hanem a 160 ch diéta normális változata!

Ki, mit, hogyan eszik?

Napi (talán) 800 kalória mellett súlyt tartok és semmi fogyás nem indul... Ha többet eszek hízok...

Mik az előkészületek (testileg, szervezetileg) babára?

Gondolom vitamin szedése.

2013. máj. 14. 16:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszi utolsó!

Utána olvasok!

5!!!!!!!!!!

Mi ez az alga és hogy müködik? Jód mint jód tartalmú ételek?

2013. máj. 14. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
És a szelén tabletta , a, d, e és c vitamin is mind jók a pm-re!
2013. máj. 14. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
de vigyázz a jóddal!!!! mert ha autoimmun eredetü a p.m akkor többet árthatsz vele,mint amit segítesz! 10es válaszoló vagyok :)
2013. máj. 14. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Az anti tpo jelzi h autoimmun gyulladásod van-e ha igen akkor tilos jodot szedni.

Ha nincs akkor jódos vizek vagy alga amibe sok van terhesvitaminok is tartalmaznak pl femibion /meg kell nézni mert az elevitben nincs/

Nem azt mondtam hogy kretén lesz a gyerek:( hanem azt hogy nagyobb a valoszinüsége.

Iskoláskortol LEHETNEK gondok az ilyen gyerekekkel.

Nem a neten kéne kúrálnod magad hanem elmenni egy normális endokrinologushoz.

És addig amig nem tudod hogy az anti tpo-d normális-e addig semmilyen csodaszert gyögynövényt jodot ne szedj be nagyon sokat árthat.

2013. máj. 14. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Amugy a veseleállás az a mettöl szokott lenni nem az l thiroxintol hiszen az l thiroxin az ugyanaz a hormon amit a pmed elöállit.
2013. máj. 14. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy alulműködést kezelni kell mert ha össze is jön vetélés lehet a vége, és magas értéknél fejlődési rendellenessége lehet a babának. Van másik gyógyszer is, és Letrox-ot szedek.
2013. máj. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!