Mi lehet a baj? Pedig az orvos azt mondta minden rendben! Megsem jon a baba meg. Miert nem?
Nekkunk szo szerint 13honap volt. Akkori sikerult mnikor teljesen lemondtam rola mert egy teves leplet miatt azt hittuk paromnal van a hiba. Aug 30 jott a hir szeptember 11 utaztunk azzal a tudattal hogy oktoberben majd az orvos megmondja mi a teendő. Csak 2x voltunk egyutt de szept 26 mar nem jott meg....
Eddig en sem hittem a ragrcsolesen de ezek utan mindenkinek ezt ajanlom.
Mi 9 hónapig vártunk a babára, pedig egészségesek voltunk mindketten mi is, ráadást én 23 éves vagyok, átlagba ez a korosztály 2-3 hónap alatt teherbe esik...minden hónap rémálom volt, aztán a 8. hónapban mikor megint megjött, azt mondtam én nem fogom megkeseríteni a párom és saját életemet az állandó stresszeléssel, semmi másról nem szólt az életem már, csak arról, hogy milyen magas a hőm reggel, hányadik ciklusnapon tartok...stb, úgyhogy amikor 8. alkalommal is megjött azt mondtam nem érdekel, majd jön a baba, ha jönni akar, addig meg hálát adok, hogy megtaláltam a párom, a társam, az igazit, legalább ő itt van nekem, és attól kezdve nem aggódtam azon hogy mikor legyünk együtt, sikerülhetett e, és bumm pozitívat teszteltem :D
a hátamon felállt a szőr annak idején, mikor valaki azt mondta ne görcsölj rá, de igaza volt.....
kitartás, és mihamarabbi babásodást :)
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!