Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? Pedig az...

Mi lehet a baj? Pedig az orvos azt mondta minden rendben! Megsem jon a baba meg. Miert nem?

Figyelt kérdés
sziasztok! Ez volt a 11. hónap orvosnál is voltunk mar, nálam minden rendben van, es a paromnal is. mit tegyünk miért nem jön a baba még? Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek? segítsetek légyszives előre is köszönöm

#teherbeesés #tizenegyedik hónap #még mindig semmi!miért?
2014. jan. 3. 13:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
sziasztok én vitamint szedek és gyógynövény teát iszok ma el fogok menni a párommal és veszek neki és b vitamint vagy valamilyen vitamin hátha ez segíteni fog nekünk az ami tényleg igaz hogy nagyon rá stresszelek nagyon szeretnénk kisbabát nagyon bízunk benne hogy összejön próbálok mindig valami elfoglaltságot találni de nem egyszerű kérlek segítsetek hogy miLyen modon ne stresszeljek rá mi a tanácsotok mit csináltok én dolgozok minden nap de akkor sem bírom elfelejteni mindig a fejemben van köszönöm a tanácsokat
2014. jan. 3. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekkunk szo szerint 13honap volt. Akkori sikerult mnikor teljesen lemondtam rola mert egy teves leplet miatt azt hittuk paromnal van a hiba. Aug 30 jott a hir szeptember 11 utaztunk azzal a tudattal hogy oktoberben majd az orvos megmondja mi a teendő. Csak 2x voltunk egyutt de szept 26 mar nem jott meg....

Eddig en sem hittem a ragrcsolesen de ezek utan mindenkinek ezt ajanlom.

2014. jan. 3. 16:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Velem az a "baj" hogy tudom hogy terhes lehetek és ezért minden pillanatban majdnem minden pillanatban erre Gondolok nincs olyan nap hogy ne legyen eszembe csak azt nem tudom hogy mik azok a görcsös stresszeles mit jelent ez pontosan
2014. jan. 3. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Hàt pontosan ez amit csinàlsz.
2014. jan. 3. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi 9 hónapig vártunk a babára, pedig egészségesek voltunk mindketten mi is, ráadást én 23 éves vagyok, átlagba ez a korosztály 2-3 hónap alatt teherbe esik...minden hónap rémálom volt, aztán a 8. hónapban mikor megint megjött, azt mondtam én nem fogom megkeseríteni a párom és saját életemet az állandó stresszeléssel, semmi másról nem szólt az életem már, csak arról, hogy milyen magas a hőm reggel, hányadik ciklusnapon tartok...stb, úgyhogy amikor 8. alkalommal is megjött azt mondtam nem érdekel, majd jön a baba, ha jönni akar, addig meg hálát adok, hogy megtaláltam a párom, a társam, az igazit, legalább ő itt van nekem, és attól kezdve nem aggódtam azon hogy mikor legyünk együtt, sikerülhetett e, és bumm pozitívat teszteltem :D

a hátamon felállt a szőr annak idején, mikor valaki azt mondta ne görcsölj rá, de igaza volt.....

kitartás, és mihamarabbi babásodást :)

20hkm

2014. jan. 4. 10:53
 16/16 A kérdező kommentje:
En 23 leszek 2 honap múlva, most tartok ott hogy nem érdekel! Mostmar rabizom a joistenre hogy mikor alld meg minket :) azért koszonom a válaszod!
2014. jan. 5. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!