Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs mellfájdalom valami...

Ha nincs mellfájdalom valami baj lehet? Babát szeretnénk! Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Már van egy egészséges kislányom aki nagyon hamar összejött. Tavaly viszont volt egy missed ab műtétem üres petezsák miatt. Azóta rendszeresen megjön a mensi viszont már nem fáj előtte a mellem pár napig. A 2.terhesség előtt minden mensi előtt kb 5 nappal elkezdett fájni a mellem. Szerintetek valami baj lehet?
2014. jan. 3. 12:48
 1/4 FKKTorp ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez gondot jelentene.
2014. jan. 3. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs baj, csak közben végbement némi hormonális változás, és már nem jelentkezik a mellfájdalom előtte.
2014. jan. 3. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor próbálkozunk, hátha most velünk marad.
2014. jan. 3. 12:55
 4/4 Roberta77 ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy ha alacsony a progeszteron szint akkor nincs mell fájdalom :-/

Nekem sem fáj vetélés óta és a vér vizsgálat is azt mutatta,hogy alacsony a progi szintem.

2014. jan. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!