Talán sikerült és pozitív?
Figyelt kérdés
Clearblue tesztet csináltam ma és nem tudom eldönteni pozitív-e az eredmény. időn belül azonnal jött ki halványan a vonal, de tényleg elég halványka. Van akit becsapott ez a teszt? Aki negatívnak látja nyugodtan írjon az is.
2014. jan. 2. 18:28
21/24 A kérdező kommentje:
Hát úgy látszik becsaptak a tesztek. Vettem digitálisat, hazajöttünk megcsináltam és szépen kiírta a - jelet. Most valahogy nagyon a + jelre számítottam de sajnos nem :(
2014. jan. 3. 13:47
22/24 anonim válasza:
Hanyadik napon vagy? Kesik mar?
23/24 A kérdező kommentje:
Dec 4.én volt meg utoljára. A ciklusaim általában30-35 naposak. 10. napon volt ovura utaló tojásfehérjés nyák. 13.napon nézett a doki peteérést, akkor nem volt semmi ezért gondolom előtte volt a 10.napon. Már teljesen lemondtam róla, talán a jövő hónapban tényleg pozi lesz a teszt, bár még mindig furcsa a 3 pozitív egy negatív teszt arány
2014. jan. 3. 18:13
24/24 anonim válasza:
Szzerintem meg remenykedhetsz nyugodtan!! Van 3 pozid! En a helyedben csinalnek meg mas fajtat. Probald ki a dm-es Intimed tesztet. Nekem baromi hamar csikos lett, meg a rossmanos facelle Tesztcsik is! :) drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!