Talán sikerült és pozitív?
Figyelt kérdés
Clearblue tesztet csináltam ma és nem tudom eldönteni pozitív-e az eredmény. időn belül azonnal jött ki halványan a vonal, de tényleg elég halványka. Van akit becsapott ez a teszt? Aki negatívnak látja nyugodtan írjon az is.
2014. jan. 2. 18:28
1/24 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a fajta tesztet, egy kék keresztet látok rajta. Ha ez jelenti a pozitívat akkor gratulálok :)
2/24 A kérdező kommentje:
Igen a leírás szerint kereszt jelzi a terhességet, azon belül is a függőleges vonal. Remélem tényleg nem csap be, és elég erős a pozitívhoz.
2014. jan. 2. 18:33
3/24 anonim válasza:
Én látom, de lehet, hogy az csak a száradási csík. Holnap tesztelj még egyszer.
5/24 A kérdező kommentje:
Jaj annyira remélem h tényleg az :) Holnap még nem korai csinálnom még egyet, h kizárjam a száradási csíkot is?
2014. jan. 2. 18:51
7/24 anonim válasza:
Ha egyből kijött a vonal, akkor az pozitív lesz, csak még viszonylag kevés a hcg.
Holnap reggel első vizeletből egyértelműbb választ kapsz!
8/24 anonim válasza:
Így van! :) reggeli vizeletből csinálj egy újat, az biztosabb lesz :) Nagyon drukkolok neked!!! :)
9/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Halvány ugyan de pozitívnak tűnik szerintem is.
Egyébként engem már csapott be ez a teszt. Vékony de élénk kék színű csíkom volt nyáron (olyan kék mint a kontroll vonal) és másnap megjött időben a vérzésem.
Szerintem is érdemes reggeli elsőből tesztelni.
Megy a drukk!
10/24 anonim válasza:
Szerintem is erősebb lesz a holnap reggeli! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!