Talán sikerült és pozitív?
Figyelt kérdés
Clearblue tesztet csináltam ma és nem tudom eldönteni pozitív-e az eredmény. időn belül azonnal jött ki halványan a vonal, de tényleg elég halványka. Van akit becsapott ez a teszt? Aki negatívnak látja nyugodtan írjon az is.
2014. jan. 2. 18:28
11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ és a drukkolást, akkor holnap majd remélem már biztosabbat tudok :)
2014. jan. 2. 19:52
13/24 anonim válasza:
Elvileg itt a vonal vastagsàga a mérvadó,és az alapjàn halvàny pozitív. Hànyadik napon vagy? Szurkolok!
14/24 anonim válasza:
pozitiv! gratulalok jol kezdodik ez az uj ev :)
15/24 anonim válasza:
múlt hónapban ezzel teszteltem és egyértelmű vízszintes csíkom volt és meg is jött rendesen, szval ebből ítélve ez pozitív, én halkan gratulálok nektek és várom a holnapi tesztedet :-))
16/24 anonim válasza:
itt egy másik kérdés, ahol egy szintén clearblue tesztet töltött fel a lány, nagyon hasonló a tiédhez és ott baba volt :)
előző voltam
17/24 anonim válasza:
Szia!
Ez bizony annak tűnik. Az enyém is hasonló volt. nekem 7 napos DPO-val mutatott ennyit.
mindjárt mutatok képet :)
ezen se sok minden látszik, és ekkor még nem is tudtam, hogy hányan laknak a pocakomban...:)
de ezt a tesztet szemlélve nem hittem volna, hogy novemberben megszületik a kisfiam...:)
18/24 anonim válasza:
Gratulalok, szerintem is pozi! :) varjuk a mait :)))
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) A ma reggelim ugyanilyen lett. Csináltam egy x-epil tesztet, azon is halványan megjelent a második csík. Ha veszek egy digitális clearblue-t annak elvileg ki kell írnia, hogy terhes ugye? Majd ha azt is látom betűkkel kiírva tudom csak elhinni :)
2014. jan. 3. 10:47
20/24 anonim válasza:
Utolso vagyok@ gratulalok igy mar tuti!!! :) a digi talis vszinu azt fogja kiirni, hogy + 1-2 hetes. :) kepet nem csinaltal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!