Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy eshetnék hamar teherbe?

Hogy eshetnék hamar teherbe?

Figyelt kérdés
6 évig szedtem Tri Regolt. A dokim felírta a Deciora-t amiből bevettem 12 szemet. Ha mostantól nem veszem be sikerülhet? Hagyjam abba vagy mit csináljak hogy hamar sikerüljön a baba?

2013. dec. 29. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne hagyd a felénél abba, mert megkeverheti könnyen a szervezeted!

Szedd végig a levéllel, aztán lehet próbálkozni. Lehet hogy egyből összejön, de sok nőnél nem indul be rögtön a rendes ciklus, kell egy kis idő, hogy minden újra a természetes vonalon menjen.

Maga a gyógyszer egyből kiürülhet, csak nem mindenkinek rendeződik minden egyből és áll vissza a régi kerékvágásba, amikor is még nem szedett gyógyszert.

De ha mindkettőtökkel minden rendben van és egész hónapban együtt vagytok, akkor igazából össze fog jönni. Én bő 4 évnyi gyógyszerszedés után lettem bő fél év alatt terhes. Mondjuk mi spontán szexeltünk, nem nézegettem peteérést, semmit, bár babát szerettünk volna, de elsődlegesen az érzés miatt szexeltünk és nem babacsinálás címszó alatt voltunk együtt.:) Én azt már olyan rágörcsölésnek érzem. Akik már régóta próbálkoznak, több, mint 1 éve, azoknál megértem, hogy jobban odafigyelnek, hogy mikor és hogyan vannak együtt, de az első hónapokban szerintem csak simán élvezzétek az együttléteket.:)

2013. dec. 29. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd jön ha jönni akar. Még neki sem álltatok akkor mit akarod siettetni.
2013. dec. 29. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Párommal 8 év után szeretnénk és nem siettetni akarom csak nagyon rávagyunk hangolódva.

Olvastam gyógynövény teákról. Érdemes elkezdenem?

2013. dec. 29. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Először hagyd hogy kitisztuljon.

Engem úgy bekavart, hogy 6 évig nem estem teherbe, vagyis igen, de mindegyik angyalka lett, elveszítettem őket.

Várj 3 hónapot, és menj el endokrinológushoz, nőgyógyászhoz.

simán mond be hogy három éve próbálkoztok, mert akkor elkezdik a kivizsgálást (hormont, ilyesmit), ha elmnondod hogy most hagytad abba, akkor nem foglalkoznak veletek.

2013. dec. 29. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze 3 éve próbálkoznak a kartonján meg rajt lesz , hogy még 3hónapja is fogamzásgátlót írt a doki.

Miért kellene hazudni? Vizsgáltasd ki magad ha minden oké akkor jönni fog ha nem akkor meg kezel.

2013. dec. 29. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es!

Már ne is haragudj, de minek kéne hazudni? Más se esik rögtön egyből teherbe és nem is feltétlenül kötelező vagy muszáj, hogy egyből valaki teherbe essen! Nem hiszem, hogy pár hónap babával való próbálkozást nem bírna ki bárki is! 3 hónap próbálkozás után meg nem véletlenül nem csinálnak senkivel semmit, ha nem jön össze a baba! Mert felesleges! Ha két ember egészséges és képes babát összehozni, az általában 1 éven belül összejön. Akiknél meg probléma van, azoknál meg pont a probléma miatt nem jön össze. De ezt 3 hónap után nem lehet megítélni, hogy mi miatt nem jön össze, nem lehet messzemenő következtetéseket levonni! Egyébként csak úgy mellesleg megjegyzem, ha még pár hónapja fog. gátlót írt ki az orvos, azért az benne van a gépbe, biztos elhinné az orvos, hogy 3 éve próbálkoznak!

2013. dec. 30. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6 honap kellett ahhoz,hogy rendezodjon a ciklusom,utanna egybol terhes lettem.A baratnom ahogy abba hagyta a fogamzasgatlot egybol terhes lett.Minden szervezet mas.
2013. dec. 30. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért írtam kedves lepontozók, mert nagy ívben ...nak rá az ember lányára az orvosok. Természetesen magánrendelésre kell menni, mert ott foglalkoznak az emberrel, nem lezavarnak 5 perc alatt.

Tudom miről beszélek, 6babát veszítettem el, csak azért mert vártam, csak azért mert hittem, csak azért mert bedőltem.

Ha egyből kiderül minden, akkor nem kellett volna végigélnem a kisfam elvesztését 21 hetesen, azt hogy egy vesetálban végzi, azt hogy még el sem temethettem, csupán veszélyes hulladékként elégették.............

Szóval inkább tudj meg mindent mihamarabb!!!

Aki érti miről hadoválok annak köszi, aki meg jön a nem hazudni mert úgyis teherbe esekkel jön az meg tegye össze a két szép kacsóját, hogy a jÓistenke ennyire szerette, hogy megkímélte több bébi elvesztésétől, és egy egészséges gyerekkel ajándékozta meg!

Boldog Új Évet!

2013. dec. 30. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább nem reagálok semmit erre.
2013. dec. 31. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!