Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaáliban milyen vizsgálatok...

Kaáliban milyen vizsgálatok kellenek az inszemhez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
spermaviszgálat apának, anyának rakat hormoneredmény, különböző tesztek- hiv, clamydia, hepatitis, herpes, meg még amit a doki mondd, aztán átjárhatósági.. bár régi a kérdésed, remélem már túl vagy rajta, bocsi, nem rég regeltem csak:D (kb1hete) nem tudtam időben írni:)
2010. ápr. 10. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már túl vagyunk 3 inszemen.
2010. ápr. 10. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
és sikerült??? mennyibe kerülnek a speciális laborok?
2010. ápr. 22. 21:02
 4/5 A kérdező kommentje:
nem sikerült :(. Készülünk a júliusi lombikra. Ez van. A vizsgálatok nagy részét egy kórházban végeztettük, így azért nme kellett fizetni. Sperma vizsgálatot csak ott lehetett, az 13.000 volt, uh pedig 8000. ehhez még jöttek a gyógyszerek, injekciók és maga az inszem tarifája.
2010. ápr. 24. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is lombikra voltam már kiírva, tudom milyen érzés- én voltam az első. Csináltam egy méregtelenítő kúrát, meg a vonzás törvénye oldalról a babát akarok dolgokat, aviva tornát, és nekem a 2. inszem összejött.. igaz előre kellett hozni, mert korai PÉ volt, ovu teszttel néztem meg, és szóltam dokinak. Amúgy lekéstük volna megint. Nekem a 9-12. napon van peteérésem.. 26-29 napos ciklusom van.

Mindenképpen le akartam ezt írni, hogy ha valaki idetéved, olvassa azt is, hogy inszemivel is sikerülhet. De én meg így ismeretlenül is nagyon nagyon drukkolok nektek, ha érdekel milyen dolgokat csináltam, meg hogyan, nagyon szívesen leírom- nem vettem semmilyen MLM-es terméket, csak étrend volt.. nem vagyok semmilyen terméknek érdekeltje, mielőtt így hangzana:)

ja, a gyereket akarok link:

[link]

ingyenes, nagyon jó dolgokat ír, nekem sokat segített. Akkor jött össze, amikor már nem fakadtam sírva a pocakosok, vagy babakocsisok láttán. Hónapok óta úgy kezeltem magam, mintha már ott lakna egy baba a pocimban.. gondoltaban mindenkinek meséltem, hogy babát várok, pozitív lett a teszt:))) pedig még sehol semmi nem volt.

Ha tudok segíteni szóljatok, akár priviben is írhattok.

2010. ápr. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!