Második inszemhez milyen vizsgálatok kellenek?
Figyelt kérdés
Az első babánk inszemes (13 hós) szeretnénk egy másodikat is, milyen vizsgálatok kellenek, végig kell járni megint az összeset? (Labor, HSG, Cytológia, UH stb...)?2011. márc. 20. 23:01
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy ezek az eredmények 3 hónapig érvényesek. A HSG-t nem tudom, hogy újra megcsinálják-e, de a többit biztos.
2/4 A kérdező kommentje:
A HSG lenne pont a lényeg, hogy azt kell e megint, mert az borzalmasan rossz volt.
2011. márc. 21. 18:45
3/4 anonim válasza:
A HSG-t nekem másfél év után elfogadták a lombiknál is. Inszeminációnk volt öt, csak az elsőnél kellett vizsgálatokat csináltatni. Utána semmi! Hajrá!!
4/4 A kérdező kommentje:
A lombikhoz nem kell HSG tudtommal, ugyanis akkor nem számít hogy átjárhatóak a petevezetékek vagy sem.
2011. ápr. 2. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!