A teszt nem jó vagy ez mit jelent? (Kép)
A helyzet: 28.napon vagyok. Csináltam egy tesztet ami képen van. Felhajtottam a teszt csík két végén lévő fedést (az egyik le is jött,az addig takarta amig alá van téve) ami lejött azon van egy csík de a másik oldalon nincs. Szerintetek??????
9es vagyok. Én csak azért mertem azt ìrni, h látom, mert nekem is ugyanilyen volt. Először azt hittem negatìv, már késő volt, de az ablaknál, természetes fényben mintha ott lett volna a csìk. Bent a lámpánál pedig nem látszott. Ugyanakkor azt is tudtam, h ha más látná, azt mondaná, beleképzelem. Pedig tényleg ott volt, és másnap egy másfajta teszttel (nem reggeli pisiből) trljesen egyérteműen látszott már.
Egyébként én az eredeti képeden jobban látom mint a negatìvon.
Majd ìrd meg, ha vettél ùj tesztet.. :)
Utolsó mensim nov. 26-án volt.
Fájdogál a hasam de nem mensisen.
Teszt a mai nem ugyanolyan volt de mindkettő 25-ös èrzékenységű. Ma veszek még valami érzékenyebbet amit reggel megcsinálok.
Nem tudom hogy valamit befolyásolhatott e hogy utolsó mensim elött pàr nappal elkezdtem szedni méhpempőt kb.egy-két hete fogyott el. Szerintetek mi lehet??
Reméljük baba, és csak későn fogant. :)
Nekem a méhpempő kifejezetten segítette a teherbeesést, az nem húzza el a ciklust, ha erre gondolsz.
Vegyél 10-es tesztet X-epilt, abból van amiben kettő is van, és 500-600 forint körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!