Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt nem jó vagy ez mit...

A teszt nem jó vagy ez mit jelent? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

A helyzet: 28.napon vagyok. Csináltam egy tesztet ami képen van. Felhajtottam a teszt csík két végén lévő fedést (az egyik le is jött,az addig takarta amig alá van téve) ami lejött azon van egy csík de a másik oldalon nincs. Szerintetek??????

2013. dec. 24. 19:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Jó hogy ilyen jó a szemetek! :) remélem nem csal... kb. 20 max 30 másodpercet volt benne a pisiben. Medi lab teszt
2013. dec. 25. 13:52
 22/35 anonim ***** válasza:

9es vagyok. Én csak azért mertem azt ìrni, h látom, mert nekem is ugyanilyen volt. Először azt hittem negatìv, már késő volt, de az ablaknál, természetes fényben mintha ott lett volna a csìk. Bent a lámpánál pedig nem látszott. Ugyanakkor azt is tudtam, h ha más látná, azt mondaná, beleképzelem. Pedig tényleg ott volt, és másnap egy másfajta teszttel (nem reggeli pisiből) trljesen egyérteműen látszott már.

Egyébként én az eredeti képeden jobban látom mint a negatìvon.

Majd ìrd meg, ha vettél ùj tesztet.. :)

2013. dec. 25. 16:02
 23/35 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szurkolok, hogy baba legyen! Másik fajta tesztet vegyél, ez a fajta becsapott engem is, halványan, de egyértelműen ott volt a második vonal, viszont sajnos nem volt baba. Ez a teszt eléggé elázott amúgy is, mindenképpen ismételd meg másikkal is és írj mi lett. Reméljük a legjobbakat!
2013. dec. 25. 23:28
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :) Ahogy tudok veszek tesztet. Még nem jött meg. Sokszor van megjón érzésem de semmi. Mensis görcsöm nincs csak néha hasszurka. Lehet azért késik mert meg vagyok fázva.
2013. dec. 26. 08:33
 25/35 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet negatív. De nem jött meg és 31.napon vagyok. Mi lehet szerintetek?
2013. dec. 27. 10:00
 26/35 anonim ***** válasza:
Várj még két napot és vasárnap reggel csinálj újra. A fiamnál ugyanígy volt, a medi lab halvány halvány pozi volt, rá két napra az összes többi teszt nega. Aztán vártam pár napot és utána a rossmanos teszt már full pozi lett. Drukkolok
2013. dec. 27. 10:42
 27/35 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan tesztet vettel? Lehet tenyleg csak elazott. Probalj ujat. En pedig lattam, de irtam, hogy lehet elazas is. Drukkolok neked!!! Hanyadik dpon vagy?
2013. dec. 27. 10:42
 28/35 A kérdező kommentje:

Utolsó mensim nov. 26-án volt.

Fájdogál a hasam de nem mensisen.

Teszt a mai nem ugyanolyan volt de mindkettő 25-ös èrzékenységű. Ma veszek még valami érzékenyebbet amit reggel megcsinálok.

Nem tudom hogy valamit befolyásolhatott e hogy utolsó mensim elött pàr nappal elkezdtem szedni méhpempőt kb.egy-két hete fogyott el. Szerintetek mi lehet??

2013. dec. 27. 11:01
 29/35 anonim ***** válasza:

Reméljük baba, és csak későn fogant. :)

Nekem a méhpempő kifejezetten segítette a teherbeesést, az nem húzza el a ciklust, ha erre gondolsz.

Vegyél 10-es tesztet X-epilt, abból van amiben kettő is van, és 500-600 forint körül van.

2013. dec. 27. 12:32
 30/35 anonim ***** válasza:
Az x epil is 25-os erossegu. Nekem a dm-es intimed teszt mutatta ki hamar. A ciklus 24-5. Napjan.
2013. dec. 27. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!