A teszt nem jó vagy ez mit jelent? (Kép)
A helyzet: 28.napon vagyok. Csináltam egy tesztet ami képen van. Felhajtottam a teszt csík két végén lévő fedést (az egyik le is jött,az addig takarta amig alá van téve) ami lejött azon van egy csík de a másik oldalon nincs. Szerintetek??????
-
De azért a legjobbakat kívánom neked!
Szia Kérdező!
Áttettem neked negatívba a képet, szerintem ez igen halványan, de pozitív.... Nekem ugyanilyen volt mindegyik terhességemnél,. Holnap reggel csinálj másik tesztet, de figyelj arra, hogy ne áztasd szét!!! A fedőpapírt meg ne szedegesd le róla, semmi értelem, nem azt kell nézni.
Drukkolok, szerintem babát vársz. Bejelöltem fekete vonallal ahol a tesztcsík van.
3-as voltam
Köszönöm mindenkinek a segitséget! :)
Kedves 3-as!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!! :) Igaz hogy alig alig de valamit mintha látnék így!!! Mindenképp ahogy tudok veszek tesztet (ha nem jön közbe meg)! 3-as te kismama vagy?vagy csak tervező? :)
Gratulálok! :) Boldog Karácsonytnektek is! :)
De most mindjárt megjön érzésem van viszont átlátszó minimális hüvelyváladékom van csak....
3-as vagyok!
Én már két gyermekes boldog anyuka vagyok, 3 éves és másfél évesek a kismanóim:)
Tervezzük majd a harmadikat is de majd csak 2-3 év múlva (legalább is remélem, hogy az anyagi helyzetünk meg fogja engedni).
Nekem mindig ilyen alig látható halványak voltak a tesztjeim mikor baba volt:)
Szóval én halkan, de gratulálok:)
Írd meg a holnapi vagy holnaputáni teszt eredményét majd (amúgy ilyenkor is van ügyeletes patika, én tuti nem bírnám ki:)
A megjön érzés teljesen normális:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!