Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt nem jó vagy ez mit...

A teszt nem jó vagy ez mit jelent? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

A helyzet: 28.napon vagyok. Csináltam egy tesztet ami képen van. Felhajtottam a teszt csík két végén lévő fedést (az egyik le is jött,az addig takarta amig alá van téve) ami lejött azon van egy csík de a másik oldalon nincs. Szerintetek??????

2013. dec. 24. 19:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Fogok venni de ugye karácsony van... kedves gúnyolódó hozzászóló Boldog Karácsonyt! :)
2013. dec. 24. 22:51
 12/35 anonim ***** válasza:
Én drukkolok neked szívből, de ez így értékelhetetlen sajnos. Karácsony utan vegyél másik tesztet! Kellemes Ünnepeket!
2013. dec. 24. 23:20
 13/35 anonim ***** válasza:

-

De azért a legjobbakat kívánom neked!

2013. dec. 25. 05:33
 14/35 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Áttettem neked negatívba a képet, szerintem ez igen halványan, de pozitív.... Nekem ugyanilyen volt mindegyik terhességemnél,. Holnap reggel csinálj másik tesztet, de figyelj arra, hogy ne áztasd szét!!! A fedőpapírt meg ne szedegesd le róla, semmi értelem, nem azt kell nézni.

Drukkolok, szerintem babát vársz. Bejelöltem fekete vonallal ahol a tesztcsík van.

3-as voltam

[link]

2013. dec. 25. 07:54
 15/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segitséget! :)

Kedves 3-as!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!! :) Igaz hogy alig alig de valamit mintha látnék így!!! Mindenképp ahogy tudok veszek tesztet (ha nem jön közbe meg)! 3-as te kismama vagy?vagy csak tervező? :)

2013. dec. 25. 08:22
 16/35 anonim ***** válasza:
Nekem a 9.dpon volt ilyen tesztem, most 15 hkm vagyok, szerintem erősödni fog és szép pozi lesz belőle ! Boldog karácsonyt!
2013. dec. 25. 09:10
 17/35 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :) Boldog Karácsonytnektek is! :)

De most mindjárt megjön érzésem van viszont átlátszó minimális hüvelyváladékom van csak....

2013. dec. 25. 09:29
 18/35 anonim ***** válasza:
Az nem baj, természetes! Tesztelj majd két nap múlva!
2013. dec. 25. 09:45
 19/35 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Én már két gyermekes boldog anyuka vagyok, 3 éves és másfél évesek a kismanóim:)

Tervezzük majd a harmadikat is de majd csak 2-3 év múlva (legalább is remélem, hogy az anyagi helyzetünk meg fogja engedni).

Nekem mindig ilyen alig látható halványak voltak a tesztjeim mikor baba volt:)

Szóval én halkan, de gratulálok:)

Írd meg a holnapi vagy holnaputáni teszt eredményét majd (amúgy ilyenkor is van ügyeletes patika, én tuti nem bírnám ki:)

A megjön érzés teljesen normális:)

2013. dec. 25. 11:42
 20/35 anonim ***** válasza:
Ahogy megnyitottam a kepet, egybol meglattam a 2.csikot ami extra halovany de ott van ahol lennie kell. Ugye nem azott el? Ha nem akkor tuti pozi es erosodni fog. Nekem is ilyen vot s 10 dpon delutan! Halk gratula! :) majd irj! Kellemes unnepeket! :)
2013. dec. 25. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!