Szerintetek ezzel a hőgörbével van esélyem?
2013. dec. 24. 11:47
1/5 anonim válasza:
Jajj de szép szabályos görbe :) Hogyne lenne esélyed :) Akár már ma is megnézheted, hogyha van egy érzékenyebb teszted :)
2/5 anonim válasza:
Tényleg szép, esélyed van mindenképp, de azért én várnék a helyedben még 2 napot legalább, mert még nem biztos, hogy kimutatja. De ha igen, akkor a legszebb karácsonyi ajándék :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Sajnos nincs itthon tesztem, így leghamarabb csak pénteken tudok venni... Addig kiderül hogy alakul a hőm :)
2013. dec. 24. 15:51
4/5 anonim válasza:
szerintem van esélyed. Elvileg ovu után 2 héttel már kimutathatja a teszt. Majd írd meg mi lett:)
5/5 anonim válasza:
Nekem is kábé ilyen volt a görbém most. Van esélyed!
5+1 vagyok ma:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!