Raknátok fel olyan hőgörbéket amely nem volt egyértelmű szép terhesgörbe és mégis babásak lettetek?
Neked jól látható, mikor volt ovud.
Nekem olyan cikk-cakkos a görbém, hogyan tudnám feltölteni ide? Ma vagyok a 29.ciklusnapon és semmi mensi tünetem nincsen. Annyi, hogy a mellem megvan duzzadva már egy hete , ez korábban sosem volt. Illetve a ciklusom 10-13dik napján szeretkezés után volt egy barna maszatolásom a bugyin , azóta semmi, majd tegnap tornázás után szintén volt, de a wc-papiron nincsen semmi és hol száraz , hol vizes vagyok.
Ma teszteltem, negativ lett ( 25-ös Gabriel) . :(
Latod ,nekem meg a menstruaciom is megjott... :)
Igen a ciklus.hu-n vezetem. Ez az első hőmérős hónapom, igy még elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Ez a 3dik próbálkozós hónapunk, augusztusban hagytam abba a fogi szedését.
Nektek mikor jött össze lányok?
5-os vagyok ..Nekunk fel ev utan de addig volt homerozes ovulacios teszt, mehpempo, cickafark...stb.: ))))
De megerte! Ha most kezdenenk mindent ugyanigy csinalnek!
Boldog karacsonyt!
Elso vagyok:
Elso kislany 4eves orvosi kinlodasra
masodik kislany a 3. honap.
3. baba masodszorra;)
sikerulni fog! Boldog karacsonyt!
Köszönöm szépen, hogy irtatok és nagyon kedves tőletek, hogy biztattok. Már nagyon izgulok, eddig még semmi mensi tünetem nincsen. Várok egy hetet és csinálok egy újabb tesztet, majd megirom az eredményt.
5-ös tudnál nekem abban segiteni, hogy leirod pontosan mire jó a méhpempő és a cickafark használata és hogyan kell alkalmazni? Boldog Karácsonyt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!