A második csík mi lehet? Nem egyértelmű nekem. Ha baba lenne, nem vastagabbnak kellene lennie? Vagy az hogy 11. napon csináltam befolyásolhatja? Kép lent.
Felteszem a görbémet is hozzá, hátha ebben is segítene valaki, hogy ez miért ilyen?
És a kép: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat!
nekem is ilyen halvány volt menzesz előtt négy nappal.
Ma már elmúltam hat hetes.
Tesztelj két nap múlva, ha erősödik, akkor nő a hcg-d.
Nekem olyan igazán full erős pozi, amikor a T csík csakúgy lepattant a tesztről, egy hét késés után lett.
Nagyon halvány a csíkod, ami a 10 dpon nem is lenne csoda.
Ami nekem furcsa, az a sok vérzés, meg hát jó korán is volt a péd...
Hát a vérzésed is van, nem is néztem, és halvány pozitív teszted, akkor vérvizsgálat ajánlott hcg szint nézése + progi.
Ha terhes vagy, ami ki fog derülni a hcg-ből, akkor rá két-három napra még egyszer nézesd meg, hogy duplázódott-e.
Ha igen, mindenképpen kellene progi pótlás, így nem is baj, hogy ilyen hamar teszteltél. Minél hamarabb kezded el a prog pótlást, annál jobb.
Ha nincs időd sztk-s várakozásra, meg ott amúgy sem veszik komolyan az embert, önhatalmúlag menj el egy magánlaborba, nézesd meg először a progi+hcg szinteted, majd két nap múlva a hcg-t.
Ezekkel az eredményekkel felkeresel egy orvost, és biztos vagyok benne, hogy a vérzés miatt fog felírni progit.
Szorítok neked.
Én is magánklinikára járok, ott nézték egyből, nem tudom, nálad hogy van.
De volt, hogy magamtól mentem magánlaborba, ahhoz még beutaló sem kell, csak elmentem és kész.
Ha sztk-ba kell beutaló, az biztos egy picit lelassítja a dolgokat, de nem értek hozzá, tényleg nagyon rég voltam szkb-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!