Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második csík mi lehet? Nem...

A második csík mi lehet? Nem egyértelmű nekem. Ha baba lenne, nem vastagabbnak kellene lennie? Vagy az hogy 11. napon csináltam befolyásolhatja? Kép lent.

Figyelt kérdés

Felteszem a görbémet is hozzá, hátha ebben is segítene valaki, hogy ez miért ilyen?

[link]

És a kép: [link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 11. 10:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kedves 4.válaszoló! Gratulálok a babához! Szeretném már Én is, ha leugrana a teszt csík, olyan erős lenne!!!
2013. szept. 11. 11:39
 12/30 A kérdező kommentje:
Magán labor az hol van? Vagy hol találok olyat? Mert Én már nem magán klinikára járok, sajnos 25 e ft lett egy vizsgálat... :(...de nem tudtam hogy ott ilyeneket csinálnak. Neten rátudok keresni vhogy? Mert ha csak vért vesznek, akkor esetleg lehet hogy olcsóbb??? Mert akkor felhívom a győrit ahová jártam.De az nekem elég messze van :(
2013. szept. 11. 11:41
 13/30 anonim ***** válasza:

Ja egyébként biztos említeném a dokimnak, hogy van egy halvány pozitív tesztem, de volt vérezgetés is. A progit megadja, te meg még mindig megnézetheted a béta hcg szintedet.

Budapesten 1800 huf-ba kerül a hcg, plus 1000 a vérvétel díja.

2013. szept. 11. 11:41
 14/30 anonim ***** válasza:

Én ebbe a laborba járok, csak Budapesten.

Nézd meg, hogy van-e esetleg a lakhelyedhez közelben labor.

Ha nincs, akkor guglizz rá a neten, hogy hol van magánlabor a közeledben.

[link]

4-es voltam végig.

Nagyon drukkolok neked!

2013. szept. 11. 11:43
 15/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves 4 es! Rákeresek! Hátha.
2013. szept. 11. 11:45
 16/30 A kérdező kommentje:
Meg is találtam a nekem való várost! Nagyon nagyon szépen köszönöm! Nagyon sokat segítettél!!!!
2013. szept. 11. 11:48
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez száradási csík.
2013. szept. 11. 11:51
 18/30 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, teljesen tudom milyen érzés.

Nekem az első terhességem nem maradt meg, kémiai terhesség volt. Tudtam, hogy nem fog megmaradni, mert nézettem privátban két naponta hcg-t, én nem emelkedett megfelelően.

Most is nézettem, most szépen emelkedett. De még olyan messze van a 12. hét...

Nagyon szorítok neked, remélem minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. Addig mindenképpen kérjél progit, abból baj nem lehet.

Majd azért írd meg mi lett veled.

2013. szept. 11. 11:51
 19/30 A kérdező kommentje:
Mindenképp jelentkezem, írok majd. Nagyon örülnék egy kisbabának!!!
2013. szept. 11. 11:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Egyébként élőben halványan látszódik a T csík, de azért a színe halvány rózsaszín?
2013. szept. 11. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!