Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetseges a...

Szerintetek lehetseges a terhesseg?

Figyelt kérdés
Honapok ota nem vedekezunk, es mint miden honapban,most peteereskor is voltunk egyutt, es azota is tobbszor. A menstruaciom megvolt ebben a honapban is, csak mennyisegre joval kevesebb. A verzes elott is puffadt volt a hasam, ami mar het elejen elmult, de azota is nagy es puffadt a hasam. Az elozo havi verzesem is kevesebb volt a megszokottnal. 2. napja ugy faj a derekam, mint akinek megakar jonni a verzese. Most nemtudom mar az elmult honapokban teherbe eshettem e v. miert erzem a hasamat h. nagyobb mint szokott? Az utolso ket honapban a mensi nagyon mas volt. Talan terhes lettem, es azert fajhat a derekam ennyire? Vagy a mostani peteereskor sikerult e teherbe esnem es a beagyazodast ereznem? Nem tudom.

2013. dec. 22. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért nem csinálsz egy tesztet?

Ha ez terhesség alatti vérzés lett volna, mármint az utóbbi 2 vérzés, akkor a terhességet már mutatja a teszt.

De egyébként az, hogy éppen más volt a vérzésed, az sem jelenti feltétlenül azt, hogy terhes vagy. Nekem az előző két vérzésem, mindössze 3 napig tartott, de nem vagyok terhes, a mostani viszont rendesen 6 napig, ahogy szokott is.

2013. dec. 22. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű felfázás is lehet. Olvastam már itt olyat, hogy állítólag valaki érezte a beágyazódást. Én nem, de hangsúlyozom: a menstruáció késése, mennyisége is utalhat felfázásra. A puffadás is, időnkét puffad az ebmer. Én is puffadok előtte. Szóval ezt így nem tudhatjuk.
2013. dec. 22. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Várd meg a nemvárt napját, ha nem jön meg, tesztelj, vagy ha azt gondolod, már lehetséges, hogy hamarabb teherbeestél, akkor most tesztelj.

Ebből senki nem tudja megmondani, hogy az vagy, vagy nem.

2013. dec. 22. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a valaszokat.

Honapok ota max 2 naposak a menseseim. Majd meglatjuk, de nagyon szeretnek mar vegre babat.

2013. dec. 22. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam kiderült hogy kezdőd pco ...... de a vizsgàlat utanni hónapban terhes is lettem (összesen màsfèl èv utàn) na akkor?teljesen elmaradt...
2013. dec. 22. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

En ereztem a beagyazodat(persze nem vegig,mert ugye az egy hosszu folyamat) es nem a derekam fajt.

Nekem a fogamzasgatlo abbahagyasa okozott ilyen tuneteket,6 honap kellett mire helyre allt a ciklusom.

2013. dec. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!