Szerintetek lehetseges a terhesseg?
Miért nem csinálsz egy tesztet?
Ha ez terhesség alatti vérzés lett volna, mármint az utóbbi 2 vérzés, akkor a terhességet már mutatja a teszt.
De egyébként az, hogy éppen más volt a vérzésed, az sem jelenti feltétlenül azt, hogy terhes vagy. Nekem az előző két vérzésem, mindössze 3 napig tartott, de nem vagyok terhes, a mostani viszont rendesen 6 napig, ahogy szokott is.
Várd meg a nemvárt napját, ha nem jön meg, tesztelj, vagy ha azt gondolod, már lehetséges, hogy hamarabb teherbeestél, akkor most tesztelj.
Ebből senki nem tudja megmondani, hogy az vagy, vagy nem.
Nagyon koszonom a valaszokat.
Honapok ota max 2 naposak a menseseim. Majd meglatjuk, de nagyon szeretnek mar vegre babat.
En ereztem a beagyazodat(persze nem vegig,mert ugye az egy hosszu folyamat) es nem a derekam fajt.
Nekem a fogamzasgatlo abbahagyasa okozott ilyen tuneteket,6 honap kellett mire helyre allt a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!