Szerinted lehetséges terhesség? Nemrég szültem.
11 és fél hete szültem. Éppen 6 hetesen visszamentem kontrollra, a doki kérdezte hogyan gondolom a továbbiakban a védekezést. Megbeszéltük, fel is írta receptre a spirált. Azt mondta várjam meg míg megjön a menszim, akkor menjek vissza és felteszi. Másik héten (a 7.héten) együtt voltam a férjemmel, megszakítással védekeztünk. Utána nem voltunk együtt jó ideig, mert elutazott.
Múlt héten volt már többször enyhe menszis érzésem, azt hittem meg fog jönni, de még nem jött meg. Pár napja azonban az is feltűnt, hogy mindenhol és mindenféle szagokat érzek. Ez csak egyszer fordult velem elő életemben, amikor a lányommal 3-4 hetes terhes voltam. Más tünetem nincs. Mondtam a férjemnek, hogy ha 1x kicsit is megszédülnék biztosan rögtön vennék egy tesztet. De semmi más "tünet" nincs, csak ez a szagérzékenység.
Szerintetek érdemes lenne tesztelnem, vagy csupán egy kis szagérzékenység még nem feltétlenül terhességi tünet?
Mi a véleményetek? Köszönöm.
Nekem az első tünetem az volt hogy nem jött meg, a második pedig hogy elkezdett nőni a hasam :D
Nem feltétlenül kell lennie tünetnek... ahány terhesség annyi féle... de szerintem nincs sok esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!