Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted lehetséges terhesség...

Szerinted lehetséges terhesség? Nemrég szültem.

Figyelt kérdés

11 és fél hete szültem. Éppen 6 hetesen visszamentem kontrollra, a doki kérdezte hogyan gondolom a továbbiakban a védekezést. Megbeszéltük, fel is írta receptre a spirált. Azt mondta várjam meg míg megjön a menszim, akkor menjek vissza és felteszi. Másik héten (a 7.héten) együtt voltam a férjemmel, megszakítással védekeztünk. Utána nem voltunk együtt jó ideig, mert elutazott.

Múlt héten volt már többször enyhe menszis érzésem, azt hittem meg fog jönni, de még nem jött meg. Pár napja azonban az is feltűnt, hogy mindenhol és mindenféle szagokat érzek. Ez csak egyszer fordult velem elő életemben, amikor a lányommal 3-4 hetes terhes voltam. Más tünetem nincs. Mondtam a férjemnek, hogy ha 1x kicsit is megszédülnék biztosan rögtön vennék egy tesztet. De semmi más "tünet" nincs, csak ez a szagérzékenység.

Szerintetek érdemes lenne tesztelnem, vagy csupán egy kis szagérzékenység még nem feltétlenül terhességi tünet?

Mi a véleményetek? Köszönöm.

2013. okt. 24. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azon a párszáz forintos teszten ne múljék...
2013. okt. 24. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tesztelsz, akkor megnyugszol. Én emiatt tesztelnék a helyedben, egyébként nincs sok esélye szerintem a dolognak.
2013. okt. 24. 12:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Utána számolgattam. Ha terhes lennék, akkor kb 4-5 hetes lennék. De akkor már más tünet is lenne, vagy nem feltétlenül?
2013. okt. 24. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem az első tünetem az volt hogy nem jött meg, a második pedig hogy elkezdett nőni a hasam :D

Nem feltétlenül kell lennie tünetnek... ahány terhesség annyi féle... de szerintem nincs sok esély rá.

2013. okt. 24. 12:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha tesztelek, akkor az már biztos eredményt mutat, ugye?
2013. okt. 24. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp tesztelj. Én is teherbe estem nem sokkal a szülésem után. Nem lehetetlen, a megszakítás pedig nem védekezés. A szagérzékenység vehető tünetnek is, főképp ha előtte nem volt. Vannak akiknek semmilyen tünetük nincs, mégis terhesek.
2013. okt. 24. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát a 4-5 hetes terhességet már kimutatja a teszt. Megírod majd?
2013. okt. 24. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Írj majd mi a helyzet.
2013. okt. 24. 12:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, tesztelni fogok, legalább kiderül hogy mi van, ha van egyáltalán valami. Majd nézzetek vissza a héten erre a kérdésre. Most pedig megyek, mert felébredt a kis csöppségem. Köszi mindenkinek. Majd jelentkezem. Sziasztok.
2013. okt. 24. 12:46
 10/14 anonim ***** válasza:
várjuk az eredményt :)
2013. okt. 24. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!